Jump to content

Recommended Posts

Posted

Iata un documentar despre o mina din Peru exploatata de aceeiasi firma care vrea sa exploateze Rosia Montana. As preciza ca statul peruan castiga 30 % in timp ce statul roman ar urma sa primeasca sub 5%. Urmariti documentarul.

Mina prezenata a inceput ca 450.000 de uncii pe an si a ajuns la 3.5 milioane. Ganditi-va ca din muntii de pe teritoriul actual al Romaniei s-a scos aur dinainte de Hristos si a fost si este si inca vor fi de scos... se poate mari proiectul de la Rosia Montana.

Nu sustin pe nimeni, dar sunt constient de pericolul ce ne paste.

Posted

Lasa-i ma sa scoata aur, sa ofere locuri de munca imbecililor. Pe timpul lui Ceausescu cand se scotea aur de-acolo, nu maraia nimeni, din spusele unui vecin.

Marog, de cand e in dezvoltare proiectul, nu am citit mai nimic depsre.

• Upvote 1

fWy1P.gif

Posted

ar trebui sa fie o decizie locala.. parerea mea.

Oricum, o fi legal ce vor sa faca acolo dar sunt sigur ca vor respecta.. ca la ce usor se cumpara politicienii la noi.. ar face ce vor acolo. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Ba frate 5% ? :| Da' ce dracu ma?

Inteleg ca noi romanii suntem prosti si suntem luati la misto (datorita conducerii) da nici chiar asa... Nu fac galagie ca se polueaza, ca nu stiu ce, da nici pro sunt.

Hai sa vina strainii la noi sa ne ia tot ce avem.

Oricum...la cate paduri, sute de mii de hectare, am taiat ce mai conteaza un munte in minus...

Da nu inteleg un lucru... Ce p**a protesteaza aia din Galati, Bucuresti, Constanta, care nici macar nu stiu unde se afla Rosia Montana pe harta, si saracii din Rosia Montana protesteaza ca sa inceapa lucrarile, ca nu au locuri de munca si cauta un servici...

Ca la noi, la nimeni.

Si daca tot am inceput... Ce mama dracului imi trebuie mie cadetrala mantuirii p**i neamului, poleita cu aur, cat 2 stadioane si un spital la un loc....! In orasul meu sunt 6 biserici la 30.000 de locuitori ( DINTRE CARE 2 SUNT PE ACEASI STRADA !!! UNA SUS UNA JOS wtf ) cand eu nu am un manual de romana sau de ce naiba o fii fara sa gasesc pagini lipsa la fiecare 20 de pagini. Alocatia unui puscarias e de 2500 de lei si a unui elev de 40 de lei...

UNDE DRACU E LOGICA ?!?!?!

Posted

Nu în românia. Abia aştept să termin facultatea şi îmi fac bagajele în SUA.

Haha, ok. Cand va aud... Si eu la 6 ani visam sa devin preot.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.