Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut nu stiu ce sa cumpar din cele 2 placi video:
Un Nvidia Gtx 650 Ti Boost sau un Ati Radeon HD 7790 , rezolutia monitorului este 1280x1024 si procesorul este un AMD Athlon II X3 455 3.30GHz.
Eu de preferinta as vrea Ti Boostul ce credeti se va impaca cu procesorul si cu rezolutia.
Cred ca cu timpul o sa schimb si monitorul.

Posted

Scuzama am postat mai multe threaduri pentru mai multe pareri :P . Stiu ca e mai buna dar am vorbit si cu cei de la Pc Garage si au zis ca nu are rost sa cumpar mai buna de HD7990 pt rezolutia mea si procesorul care il detin si dasta sunt asa nehotarat pentru ca unii mi-au zis ca e bun si Ti boostul unii ca nu. :D.Ce e ironic e ca am mai multi banii pentru o placa mai buna si ma limitez intre 7770 si 7790..

Scz daca sunt prea insistent dar imi place sa ma informez mai bine cand achizitionez ceva :)

• Moderators
Posted

Stai calm.

Pentru 1280x1024 e recomandat si un procesor mai bun. Dar daca schimbi monitorul (banuiesc ca iei ceva cu rezolutie mai mare), placa video va cam face diferenta.. mai ales in full hd.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.