Jump to content

Probleme Joc Online West

mao

Recommended Posts

am un cont pe jocul west dar recent miam cumparat acest computer,

Model: N600Procesor: Intel P4 2400 MHz, 512 KB L2 Cache PGA 478Memorie RAM: 512 MB DDRAMHard disk: 20 GBUnitate optica: CD-ROMPlaca de baza: D1522

Detalii
Caracteristici generale: Model Procesor Intel Pentium 4 Frecventa procesor (MHz) 2400 Placa De Baza Placa Video 64 MB Video integrat DA Sloturi AGP Sunet integrat DA Retea integrata Gigabit Ethernet 10/100/1000 Chipset intel i845GE Memorie Capacitate RAM (MB) 512 Tip RAM DDR Unitati De Stocare/Optice Capacitate HDD (GB) 20 Interfata HDD PATA Unitate optica CD-ROM Periferice Mouse In limita stocului disponibil Cabluri In limita stocului disponibil Tastatura In limita stocului disponibil Altele Carcasa Desktop Porturi

Usb, PS2, RJ-45, VGA, sunet

Dimensiuni (W x D x H mm) 38.7 cm x 44.5 cm x 13.5 cm Greutate (Kg) 13 Kg

Calculatorul Fujitsu N600 se expediaza impreuna cu drivere si cablurile necesare functionarii !
Pretul acestui PC este cu TVA si transportul este gratuit in toate localitatiile tarii !

Acum nu stiu cam ce ar merge pe el pt ca am incercat delta force extrem si da eroare la placa video,as incerca un mario dar nu prea stiu de un sa descarc asa ceva,folosesc computerul fara internet si hardul e pe sfert gol.Astept sa aflu cam la ce pot folosi aces computer ? are monitor crt imprumutat dar la filme nu se vede prea bine apar cadre intunecate.Am instalat driverele cu care o venit pe hard,oare asta e problema ? cu o boxa de 8 ohimi se adude muzica destul de bine dar restul inafara de internet ruleaza greu,trebuie sa astept.Ajutor va rog Nu stiu daca conteaza dar pe acer extensa 5630g tot merge bine atat ca imi merge internetul lent.Ajutatima ca asa ceva nu am mai patit Daca vreti va pot arata poze cu problemele.