Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, forumisti! Am si eu o problema cu o dracovenie mica de laptop Lenovo S10e, si anume, viteza procesorului este fixa indiferent ce fac pe el, ca ma uit numai la imagini, ca joc jocuri gen pac-man sau altele mai vechi ce nu cer resurse imense, sau chiar daca nu fac nimic pe el, procesorul merge cu viteza constanta de 798 Mhz... nu mai zic ca daca vreau sa vad un clip pe youtube deja ii cer prea mult. Pana acum nu a mers asa. Normal, procesorul este single core la 1.6 Ghz, cu 2 thread-uri, laptopul nu are o vechime mai mare de 3 ani, nu a fost "forjat", nu s-a schimbat nimic in BIOS, a fost folosit doar la servici. Daca a mai intalnit cineva aceasta problema si a rezolvat-o, il rog sa-mi spuna si mie cum, sau orice parere este bine venita! :) Multumesc anticipat!

post-13385-0-62626500-1380740206_thumb.j

Posted

uitate la power management. stiu ca la al meu pot sa ii zic sa nu treaca de 800 Mhz daca vreau. (insa asta e din aplicatia aia de la amd.. catalyst center, cum io zice) insa cred ca era ceva de genu si acolo.

eventual uitate in bios daca poti, sa nu fie trecut multiplieru pe 6 in loc de 12 :-?? desii daca zici ca nai intrat.. oricum nare cum sa strice.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.