Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua am luat un domeniu de la firma gamesiasi.ro cred ca nu primesc ban ca am pus link-ul. ok sa trec la subiect 

Domeniu l-am inregistrat pe data * Data Inregistrarii 06.09.2013 * si imi expira pe  * Urmatoarea data de facturare 06.09.2014 * Ok si firma gamesiasi.ro se inchide numai are treaba cu hostingu de gaming/web/domenii unde as putea schimba ns-urile daca firma respectiva se inchide? Multumesc.

Founder &  Developer -  CST16.ro - Live The Game With US

Steam: Contact Steam 

76561198343467454.pngAddFriend.png

Posted

Daca firma respectiva se inchide, e posibil sa pierzi si banii si domeniu cumparat (desi nu e corect). Totusi, incearca sa ii intrebi pe ei ce e de facut in aceasta situatie.

Domeniul functioneaza in momentul de fata? E inregistrat pe numele tau?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Daca firma respectiva se inchide, e posibil sa pierzi si banii si domeniu cumparat (desi nu e corect). Totusi, incearca sa ii intrebi pe ei ce e de facut in aceasta situatie.

Domeniul functioneaza in momentul de fata? E inregistrat pe numele tau?

Da domeniu functioneaza da este pe numele meu domeniu.

Posted

In cazul acesta nu pare a fi o teapa, insa cel mai bine ar fi sa ii intrebi pe ei ce e de facut (ei sunt cei mai in masura sa iti poate oferi un raspuns competent).

P.S: Revino si spune-ne ce ai rezolvat.

P.S 2: Probabil solutia va fi schimbarea registrar-ului. Mutarea de la gameiasi.ro la un alt registrar.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

In cazul acesta nu pare a fi o teapa, insa cel mai bine ar fi sa ii intrebi pe ei ce e de facut (ei sunt cei mai in masura sa iti poate oferi un raspuns competent).

P.S: Revino si spune-ne ce ai rezolvat.

P.S 2: Probabil solutia va fi schimbarea registrar-ului. Mutarea de la gameiasi.ro la un alt registrar.

Domeniu este inregistrat la: webhosting.info

http://whois.webhosting.info/cst16.net p.s e-mail-ul meu e alex_ionut_nt@yahoo.ro nu @Yahoo.com..

• 2 months later...
Posted

Simplu ! Iti transferi domeniul ! Ai vazut ca la lista de preturi este afisat si pretul pentru transfer?Ei bine,cauta o firma,care sa scrie la "Transfer" urmatorul lucru : N/A ! Acele companii nu iti cer bani pentru transfer,insa va trebuie ca la urmatoarea plata sa platesti domeniul dupa preturile companiei la care ai transferat domeniul :D .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.