Jump to content

Recommended Posts

Posted

Colin_McRae.jpg

Fostul campion mondial Colin McRae a murit aseara intr-un accident de elicopter. In elicopter se mai aflau alte trei persoane, printre care si fiul lui McRae, Johnny, in varsta de cinci ani. "Am inteles ca era elicopterul sau. Colin era la bord", a declarat agentul sau, Jean Eric Freudiger. Toate cele patru persoane aflate in elicopter au murit in urma impactului.Avionul s-a prabusit ieri in apropiere de casa din Jerviswood, Lanarkshire proprietatea lui McRae.

Colin_McRae_dirt.jpg

Colin McRae avea 39 de ani si a fost primul britanic care a reusit sa ajunga pe primul loc in 1995 intr-una dintre cele mai spectaculoase competitii ale motorsportului, World Rally Champion pilotand pentru Subaru. Una dintre cele mai de succes serii de simulatoare de raliu poarta numele Colin McRae iar primul joc a aparut la sfarsitul anilor '90 si se numea Colin McRae Rally. In urma cu doar cateva zile s-a lansat cel mai nou joc din seria Colin McRae, pentru Playstaton 3: Colin McRae Dirt.

Cauzele accidentului sunt inca nedescoperite si sunt investigate de politia scotiana.

Sursa: Telegraph

Posted

dumnezeu sai odihneasca in pace pe el,fiul sau si restul persoanelor decedate.

P.S.:avand in vedere ca am facut dublu posting,dupa mine am dreptul sa scriu si eu ceva despre cineva care a disparut dintre noi si avand in vedere ca dumneata ti acest forum ,eu poste si gabi cel mai des am voie sa imi spun parerea la unul dintre subiecte postate pe acest Forum?ok multumesc de intelegere .dami warn daca nu iti convine de si nu stiu ce tiam facut tie personal.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.