Jump to content

Inlaturare Text: Comments Are Closed Din Pagina De Contact

Recommended Posts

Posted

Salut! In urma cu o luna am inceput sa imi fac un blog.Iar cind am facut pagina de contact a site-ului meu am interzis comentariile. Iar jos dupa formularul de contact apare " no coment"  "coments are closed". Ajutati-ma va rog sa fac cumva ca aceste 2 rinduri sa dispara.

post-32057-0-43486600-1381524375_thumb.p

Apropo... Tocmai am mai observat o problema: mai sus de cuvintul contact de la formularul de contact este scris PRIMA PAGINă. Ultima litera este mica...De ce? si cum o pot scrie cu mare?

Posted

Am cautat peste tot in Control Planel si nu am gasit nimic lefat de aceasta... ce e de facut??

Afișează pe prima pagină Afișează pe prima pagină

Ultimele articole

O pagină statică (alege mai jos)

• Pagina principală:
  • Pagina articolelor:

Paginile blogului afișează cel mult articole Fluxurile agregate arată cele mai recente elemente Pentru fiecare articol din flux, afișează Pentru fiecare articol din flux, afișează

Text întreg
Rezumat / descriere scurtă

Am facut o pagina noua cu denumire diferita si am pus-o ca principala. Insa tot asa scrie: "PAGINA PRINCIPALă"

Posted

Textul: "Prima Pagina" este adaugat automat de WordPress?

Poti testa sa vezi daca pe alta tema apare tot asa (cu diacritica mica)?

Pentru a schimba limba, vezi: Installing WordPress Translation Files For Other Languages, din cadrul: http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-install-wordpress-in-other-languages/. De asemenea: http://wordpress.org/support/topic/add-second-language

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.