Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salurt. De ceva vreme mi s-au zapacit subforumurile. Inainte erau asezate frumos pe 3 coloane, acum sunt pe 4 coloane si dezordonate. Cred ca dupa ce am instalat ip.gallery s-au aranjat automat pe 4 coloane in loc de 3.

Cum le pot aranja din nou pe 3 coloane ?

wrlc.png

Posted

Daca tema le avea afisate in mod standard pe 3 coloane, ai putea incerca sa o dezinstalezi si apoi sa o reinstalezi. Daca nu, urmeaza tutorialul/tutorialele de aranjare pe 3 coloane pe care le gasesti in aceasta categorie a forumului.

Am refacut totul din acele  tutoriale si degeaba, ramane neschimbata.

Tema este deflection si am luat-o cu coloanele deja aranjate. De dezinstalat si instalat nu pot pentru ca sunt destule modificari facute la tema ce nu as mai stii acum sa le fac ..

Mai jos am atasat boardIndexTemplate si ipb_styles, daca puteti sa aruncati un ochi peste si poate ii dam de cap.

boardIndexTemplate.txt

ipb_styles.txt

Posted

reinstaleaza tema si urmeaza tutorialul pas cu pas (daca ai ipb nulled mai bine incearca cu ipb 3.x.x ratail)

Am specificat mai sus ca nu pot reinstala tema. Vreau doar sa o modific.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.