Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, dupa ce am inchis comunitatea www.RedGame.ro, am facut backup la forum dupa host si din CPanel la .sql . Acum am hotarat sa deschid comunitatea www.FullGaming.net, am bagat forumul, am bagat si .sql in CPanel de la domeniul www.FullGaming.net si nu imi apar imaginile + ca imi spune ca foderul profile din uploads nu are acces la rescriere, dar pe ftp-ul meu i-am pus 766 :):-w:-?? Si orice marime de avatar as incerca sa-mi pun nu merge, am setat 500x500 si tot nu merge....Si imi apar posturile ciudat :@..... Ajutor?

Imagini:

X32NU4F.png

dYAqw9t.png

ki1YOoU.pngfi6cI3t.png 

Posted

In primul rand, ai in ACP 3 atentionari. Unfinisher upgrade, GD is not installed, si photo directory. Incearca sa le rezolvi (ti se afiseaza detalii la fiecare).

Pentru GD is not installed, cei de la gazduire ar trebui sa te ajute.

Photo directory iti apare asa chiar daca ai permisiunile corespunzatoare pentru ca a ramas calea catre folder gresita (cauta path to upload folder in ACP, cred ca General Settings, si seteaza calea corespunzatoare).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.