Jump to content

Isohunt Urmeaza Sa Fie Inchis Si Va Plati Despagubiri!?

Recommended Posts

Posted
IsoHunt este unul dintre cele mai mari agregatoare de torrente din lume, probabil ca multi l-ati folosit deja cel putin o data. Ei bine, acesta se pare ca va fi inchis in urmatoarele zile in urma unei hotarari judecatoresti. Totodata, proprietarul isoHunt (Gary Fung) este somat la plata unei amende uriase: 110 milioane de dolari. Iata si declaratia acestuia:

"E trist sa-mi vad copilul ca pleaca. Dar am dus o lupta buna, am terminat cursa si am ramas increzator. 10.5 ani de isoHunt au fost o lunga calatorie dupa standardele oricarui business si o eternitate dupa standardele start-up-urilor de pe Internet. A inceput ca un hobby in programare, in timpul zilelor mele la universitate, si a ajuns atat, atat de mult. A fost o experienta de invatat mult peste ce mi-am imaginat. Am facut tot ce am putut promovand beneficiile sociale ale BitTorrent si ale file sharing-ului, ale cautarii si ale culturii de sharing in esenta ei, dar e timpul pentru mine sa merg mai departe spre nou idei de software si proiecte."

Chris Dodd, presedintele MPAA (Motion Picture Association of America - una dintre cele mai importante organizatii menite sa apere drepturile artistilor si proprietatea intelectuala in SUA) isi exprima entuziasmul vizavi de cele peste 100 de milioane de dolari incasati si de inchiderea motorului de cautare pentru torrent, in urmatorul mod:

"Intelegerea de azi reprezinta un mare pas inainte in implinirea potentialului enorm pe care il are internetul ca platforma pentru comertul legitim si pentru inovatie in acest domeniu. De asemenea, trimite un mesaj puternic celor care si-au construit afaceri in jurul incurajarii, promovarii si ajutarii incalcarii drepturilor de proprietate intelectuala, in timp ce si ei incalca aceleasi drepturi si vor fi responsabili in fata legii pentru activitati ilegale. Finalitatea pozitiva a acestui proces va ajuta mentinerea de locuri de munca si va proteja zecile de mii de afaceri in industriile creative ale caror munca grea si investitii sunt exploatate de site-uri precum IsoHunt."

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.