Jump to content

Rezolvare Eroare Windvd 8: Unable To Locate File Windvd.msi

Recommended Posts

Posted

Astazi am intampinat si rezolvat o noua problema, pe unul dintre calculatoarele pe care le intretin. Persoana care il utilizeaza avea instalat WinDVD 8, care probabil la un conflict cu un alt program de tip player instalat (are mania instalarii cat mai multor playere video/audio), a luat-o razna. Mai exact, programul nu mai putea fi utilizat (fusese partial dezinstalat), iar la incercarea dezinstalarii definitive (aparea in Control Panel), repararii (folosind optiunea din wizard-ul de instalare) sau incercarii de reinstalare a programului, eram intampinat de eroarea:

Setup could not find a file on the specified path or disk. Please check that the proper disk is inserted or specify a new path. Unable to locate file WinDVD.msi.

Dupa cateva minute de incercari, am reusit sa rezolv problema prin instalarea aplicatiei: Microsoft MSI CleanUp Utility

* de asemenea, s-ar putea sa rezolve problema si: http://support.microsoft.com/mats/Program_Install_and_Uninstall?ln=ro

Odata ce ati instalat aplicatia, o rulati (mie nu mi-a aparut iconita pe Dekstop dar am rulat-o din C:/Program Files/Microsoft CleanUp Utility), cautati programul care da respectiva eroare (in cazul meu InterVideo WinDVD 8) si ii dati Remove. Dupa aceea, veti putea reinstala programul.

Numai bine :pct2:!

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.