Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu stiu sa va spun modelul masinii, blueprint-urile pe care le-am luat nu spuneau ce model este. Am vazut unele masini asemanatoare care erau marca Rolls Royce.

post-20173-0-39646100-1382556465_thumb.j

post-20173-0-19846100-1382556476_thumb.j

Posted

Mersi :) Am mentionat modelul masinii deoarece singurele blueprint-uri care erau citete nu aveau date destre model.Mai sunt care vor sa stie modelul exact pentru a face comparatii

Posted

Nu mai spuneti "de la 0" daca nu e facut complet de voi... . Una e sa fie ideea ta, conceptul tau, si alta e sa urmezi un tutorial. Oricum, rezultatul arata binisor, incearca sa faci pe alte modele, ca tehnica e aceeasi.

fWy1P.gif

Posted

Am facut-o de la 0, fara tutorial :P Conceptul nu este al meu ca am facut-o dupa blueprint-uri.Sincer, este mult mai usor sa faci dupa conecptul tau(cand mai scoti/mai pui dupa cum ai chef) decat atunci cand faci dupa niste desene si esti obligat sa le respecti.Exemplu-acoperis.M-am chinuit la el cat la jumatate din masina, mi-era mult mai usor sa-l fac daca acoperisul n-ar fi fost dintr-un material textil.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.