Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut la toti, am si eu o problema in legatura cu sa-mp,eh aku vreo 5 zile am avut o problema cu un trojan.. si lam eliminat pana la urma si nu mia facut nimic rau. e si de atunci nu stiu ce are sampul dar cand dau sa il deschid/inchid merge inexplicabil de greu... dar cand intru in joc nu am nici o problema merge super bine,Din ce cauza merge greu? astept raspunsuri  :D

Posted

Este singurul joc care merge aiurea? In ce sens merge greu (poate e o problema cu conexiunea la internet)? Esti sigur ca ai eliminat virusul si ca acum pc-ul este curat? Incearca sa reinstalezi jocul.

P.S: Nu e de mirare ca trojanul nu ti-a facut nimic rau. In general virusii sunt buni, nu fac rau. :troll:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am incercat si cu reinstalarea jocului si a gta-ului si tot degeaba si da este singurul joc care merge aiurea,nu am nici o problema cu internetul..si da sunt sigur ca am eliminat virusul din PC ptr ca dak il mai aveam imi mergea foarte greu PC-ul si odata cu eliminare lui cu malware bytes si un alt antivirus YAC imi merge foarte bine.Alte raspunsuri?

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.