Jump to content

Salvari Batman: Arkham Origins (Storyline Complet)

Recommended Posts

Posted

Am reusit sa termin noul titlu din seria Batman, si anume Arkham Origins. Bine, 'reusit' e mult spus, jocul fiind foarte scurt si destul de dezamagitor in privinta povestii, dar asta este. Salvarile sunt undeva la 34%, cu storyline complet si 2 side quests, dintre care unul, din cate am inteles, nu e gata (e vorba de Riddle, nu l-am prins, probabil pe masura ce joci, strangand toate indiciile, il prinzi).

2wcra75.jpg

Descarcati salvarile Batman: Arkham Origins: :link: (Download)

Dupa ce descarcati salvarile, copiati-le si mergeti, dupa caz, in:

- C:\ProgramData (Fisier ascuns)\SteamRLD!209000storage (asa era la mine)

- С:\STEAMu\serdata\37394734\209000remote

- C:\Users\<UserName>\Documents\WB Games\Batman Arkham Origins\SaveData 

- C:\Documents and Settings\<username>\My Documents\WB Games\Batman Arkham Origins\SaveData

• Upvote 2

fWy1P.gif

• 1 year later...
Posted

~2 ani mai tarziu l-am terminat si eu (astazi) :D in aproximativ 26 de ore de joc (nu continue, desigur). Am avut jocul pe Steam asa ca locatia salvarilor mele a fost:

D:\Steam\userdata\numar_personal\209000

Urc si eu salvarile mele cu povestea terminata 100% si progresul per total (ce include si misiunile secundare) la 44%.

q5GiUtj.jpg

Download Batman Arkham Origins 100% save game: :link:

P.S: Intrucat link-ul din primul post nu mai functioneaza, l-am modificat si pe acela cu link-ul din acest post.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.