Jump to content

Efecte Ciudate Ale Intrarii Iphone In Europa


PAUL-XX

Recommended Posts

Spunem ciudate pentru ca, dupa cum spun ceilalti mari producatori de telefoane mobile, intrarea iPhone in Europa nu va face decat sa impulsioneze vanzarile proprii.

Ce-i drept exista cateva justificari in sprijinul acestei afirmatii intre care amintim pretul destul de piperat totusi pentru un gadget de talia iPhone, adica piperat pentru ca exista telefoane mai ieftine de la concurenta ( Nokia sau Sony Ericsson) si care ofera in multe situatii optiuni suplimentare pentru utilizatori, si ca tot am ajuns la plusuri ale concurentei amintim lipsa la iPhone a standardului de date 3G, care este din ce in ce mai intalnit pe continentul European.

Deasemenea iPhone nu este prea prietenos cu cei care scriu foarte multe mesaje text, deoarece tastatura de tip touch-screen nu este foarte precisa.

In acelasi timp, unul din atuurile lui iPhone este considerat a fi muzica, insa si ceilalti producatori , Nokia , Sony Ericsson sau Samsung deja au multa experienta in spate la acest capitol si Nokia de exemplu, ofera prin operatorii de telefonie modelul N95 la un pret similar sau mai scazut decat al iPhone, (care si el se da doar cu abonament) si care ofera pe langa un telefon cu capacitati 3G, un music player de exceptie, o camera de 5 megapixeli cu lentile Karl Zeiss si un receptor GPS, asadar iPhone este putin cam dezavantajat daca putem spune asa.

In final o alta problema a Apple o reprezinta decizia lor de a semna un contract de exclusivitate cu un singur operator de telefonie mobila dintr-o anumita tara, ceea ce nu poate in nici un caz sa impulsioneze vanzarile, ba chiar dimpotriva.

Sursa:HIT.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.