Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua ma numesc Mitache Catalin.

Vreau si eu sami mut baza de date dupa forumu vechi la ipboard  pladforma actula { smf 2.0.4 }

Ipboard 3.2.2.

Si vreau toate posturile membri grupurile.

Sunt nou nu stiu unde trebe sa postez.

Dar ma puteti ajuta va rog ?!

• Moderators
Posted

Salut Catalin,

Sa zicem ca tu ai domeniu game.ro/forum , unde ai instalat SMF. Faci un nou site, numit, de exemplu, game.ro/forums, unde instalezi IP.Board si aplicatia de convertire a bazei de date (gasesti aici: http://community.invisionpower.com/files/file/4715-ips-converters/ - nu ai nevoie de licenta IPB cumparata pentru a o descarca, si nu stiu daca functioneaza pe IP.Board 3.2.x, Iti recomand sa instalezi IPB 3.3.4 sau 3.4.6). Odata ce ai instalat aplicatia, inchizi forumul actual pe SMF (il muti offline), iar in IP.Board, intri in AdminCP > Other Apps > IP.Converter > Start New Convertion. Acolo alegi platforma folosita, introduci userul bazei de date folosit la forumul SMF, parola, numele bazei de date, prefixul de la tabelele phpmyadmin (la smf era parca smf_, dar te poti uita in phpmyadmin la tabele sa vezi daca au toate ceva in fata. daca nu au, lasi gol, daca au, treci ce au toate in fata, cu tot cu _), si iti apare sa convertesti membri, categorii, subforumuri, subiecte, mesaje, etc. Odata ce esti multumit de ce ti-a iesit & ai rezolvat problemele, poti denumi forumul game.ro/forum in orice altceva, iar game.ro/forums il redenumesti in game.ro/forum (ai aici un tutorial explicativ: )

:pct:

Posted

Salut am incercat din pc cu xampp lam instalat am instalat si smf cu baza de date si nu am reusit 

:D

Tiam dat pe Yahoo add am id neapelo@yahoo.com

On:

Am descarcat IPB 3.3.4  acu il urc pe host .

Am domeniu free dela dot.tk dar traficu dela host este bun platesc 2 euro pe luna si ipboard sa urcat in 2 minute :D

Posted

Salut am incercat din pc cu xampp lam instalat am instalat si smf cu baza de date si nu am reusit 

:D

Tiam dat pe Yahoo add am id neapelo@yahoo.com

On:

Am descarcat IPB 3.3.4  acu il urc pe host .

Am domeniu free dela dot.tk dar traficu dela host este bun platesc 2 euro pe luna si ipboard sa urcat in 2 minute :D

[H]ork[E]

• Downvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.