Jump to content

Orange Va Vinde Telefoane Mobile Cu Ipod


PAUL-XX

Recommended Posts

Orange va vinde telefoane mobile cu iPod media player de la Apple, incepand din noiembrie, in Franta dupa ce a semnat un acord cu Apple Inc.

Apple a inceput sa vanda iPhone in Statele Unite ale Americii incepand cu 29 iunie prin intermediul AT&T Inc. si are deja acorduri pentru acest gen de vanzari in Germania prin Deutsche Telekom AG si in Marea Britanie prin 02 Plc. Grupul american Apple Inc. a redus cu 200 de dolari pretul de comercializare al popularului telefon mobil iPhone, la inceputul lunii, in incercarea de a impulsiona vanzarile si a introdus pe piata iPod Touch, ultimul model din familia media playerelor iPod.

Ipod_touch.jpg

Modelul iPhone cu o memorie de 8-gigabyte va costa de acum inainte 399 de dolari, adica cu 30 la suta mai putin decat pretul pe care l-a avut atunci cand a debutat pe piata, in 29 iunie. ????n schimb, modelul cu o memorie de 4-gigabyte, care s-a vandut pana acum cu 499 de dolari, va fi scos treptat din productie. Directorul executiv de la Apple, Steve Jobs, a anuntat ca firma pe care o conduce urmeaza sa depaseasca pragul de un milion de telefoane iPhone vandute pe piata din SUA pana la finele lunii septembrie. Reducerea dramatica a preturilor, la mai putin de trei luni de la introducerea pe piata a produsului, este o miscare suprinzatoare din partea celor de la Apple, care de obicei mentin preturile constante chiar daca imbunatatesc produsul prin adaugarea unor noi caracteristici si ofera reduceri doar cand produsul intra in faza de maturitate.

iphone_fata_si_lateral.jpg

De asemenea, Apple a introdus in urma cu doua saptamani pe piata iPod Touch, ultima versiune a media player-ului iPod care incorporeaza tehnologia touch-screen promovata de iPhone si ofera in plus posibilitatea de a descarca melodii direct. iPod Touch va avea un pret de comercializare de 299 dolari pentru modelul cu o capacitate de 8-gigabyte si un pret de 399 dolari pentru modelul cu o capacitate de 16-gigabyte. ????n plus, a fost lansata o noua versiune a player-ului iPod Nano care ofera posibilitatea de a rula videoclipuri.

Analistii estimeaza ca noile iPod-uri vor ajuta grupul Apple sa inregistreze vanzari masive in perioada sarbatorilor de sfarsit de an. ????n 2006 Apple a vandut un numar record de 21 de milioane de iPod playere numai in perioada ultimelor trei luni ale anului, cu 50 de procente mai mult decat in perioada similara a lui 2005. in total, Apple a vandut pana acum peste 110 milioane iPod-uri de la lansarea pe piata a produsului in 2001.

Sursa:HIT.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.