Stefanx Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Salut, sper sa postez unde trebuie. Deci am un forum IPB si la logo sus apare: animate As vrea sa schimb cu alt nume. Cum fac ?
gaby Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Ai incercat sa cauti inainte? 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Stefanx Posted December 13, 2013 Author Report Posted December 13, 2013 Si mai vreu sa stiu cum pot sa pun culoare din 2 cuvinte ex: Dark Blue, Light Blue la un grad: Cand pun: <span style='color:'Dark Blue'> imi arata normal fara culoare: Stiti cum trebuie sa procedez ca sa-mi arate albastru inchis? Multumesc anticipat.
Solution gaby Posted December 13, 2013 Solution Report Posted December 13, 2013 Trebuie sa scrii codul culorii, nu denumirea ei. Codul il gasesti pe aici: http://www.computerhope.com/htmcolor.htm De asemenea, vezi ca ai trei apostrofi acolo, si nu ai nevoie decat de 2, la inceput si la sfarsit cate unul. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now