Jump to content

Eroare Bad Image Windows 7 X64

Recommended Posts

Posted

Salut, de curand imi apar erori de fiecare data cand incerc sa deschid o aplicatie, eroarea spune cam asa: c:progra~3browse~123787~1.4316{cdf~1browse~1.dll is either not designed to run on Windows or it contains an error. etc..

Am folosit programele: RegCure PRO, RegistryReviver..

Am incercat cu: sfc /scannnow in cmd

Iar System Restore nu merge deoarece nu am backup-uri...

Deja nu stiu ce sa mai incerc, sper ca ma puteti ajuta v-as ramane recunoscator. Multumesc anticipat!

P.S: Imi cer scuze daca aceasta problema nu este postata unde trebuie sau a mai fost postata, dar am dat search si nu am gasit nimic.

Posted

Partea asta arata destul de ciudat: c:progra~3browse~123787~1.4316{cdf~1browse~1.dll

Tind sa cred ca ai sistemul infectat. Incearca sa instalezi MalwareBytes: http://www.malwarebytes.org/ si sa efectuezi o scanare completa. Vezi ce rezultate obtii.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am incercat si cu Malwarebytes de 2 ori chiar, am mai incercat si cu cCleaner dar fara rezultat..

Momentat incerc cu SUPERAntiSpyware

Daca nu merge nici cu acesta ce as mai putea incerca?

P.S.: Computerul ruleaza cu Sistemul de operare Windows 7 ultimate x64

Posted

Vezi si sfaturile de aici: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-system/dll-is-either-not-designed-to-run-on-windows-or-it/96e04287-7e81-49ab-afe5-f44449dd8322

Inteleg ca partea cu SFC scannow ai facut-o, vezi partea cu safe mode-ul.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nu pot sa actionez astfel deoarece computerul este in Finlanda iar eu lucrez de aici (Romania) prin TeamViewer..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.