Jump to content

Reguli Pentru Sectiunea Vanzare / Cumparare !


Johhny

Recommended Posts

S-a schimbat forumul, voi pune si regulile, putin schimbate fata de cum au fost inainte.

1. Titlul fiecarui topic va incepe cu unul din cuvintele Vand/Cumpar, urmat de denumirea produsului sau produselor . Nu de genu: superprodus, sau pomana de produs.

2. Se va pune un preţ estimativ. Pe forum nu se foloseşte sistemul tip licitaţie, pentru aşa ceva folosiţi site-urile dedicate.

3. Descrierea produsului, eventual cu un link spre un review, defecte de orice fel, existenţa sau lipsa garanţiei, poze atasate, dupa preferinte sau cerinte.

4. Metode de contact, modalitatea de livrare,de cumparare, sau se va preciza prin ce se va trimite prosului in province(in caz ca se va trimite).

5. Mesajele de tip UP nu sunt acceptate, doar in cazul in care aduc vreo schimbare reală la vanzare/cumpărare şi nu au ca scop urcarea artificială a topicului pe prima pagină sunt urmate automat de warn. Dublarea topicurilor se incadrează tot aici.

- Ofertele de filme, warez, muzică sau orice altă incălcare a drepturilor de autor sunt strict interzise. La fel şi vanzările fictive, folosirea de clone, ajutarea topicurilor pritenilor.

- Fiecare membru al forumului este responsabil pentru ceea ce postează, conducerea acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind autenticitatea activitaţii de comercializare.

- Orice reclamaţie la adresa altui membru se face prin pm unui moderator.

- Contactarea altor membri prin PM (Private Message) in scopuri publicitare este interzisă.

- Odata ce produsul a fost v?ndut cu succes, cumparatorul sau cel ce a vandut să mentioneze asta in topic.

Pentru cumpăratori, vă rugăm on-topic. De asemenea, moderatorii işi rezerva dreptul de a face eventuale edit-uri la titlul topicului dacă este necesar. Asta numai şi numai pentru a clarifica lucrurile.

In caz de nerespectare a regulilor se va sanctiona cu warn sau ban...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.