Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna. 

Maine merg sa iau un laptop.. altex sau flanco. 

Are cineva ceva recomandari?

undeva pe la 2000 lei.. usor peste, usor sub.. cum gasiti. Sfaturi sa vad :)) 

Eu am pus ochii pe asta:

http://www.altex.ro/produse-it/laptop-asus-x552vl-sx009d-intel-core-i5-3230m-pana-la-3-2ghz-15-6-hd-4gb-500gb-nvidia-geforce-gt-710m-1gb-ddr3-free-dos

Pare fain..dar is curios. oare cum e cu caldura? i5u ala la frecventa aia..numi da senzatie de laptop rece. Plus, e el asus, da calitatea... nush. Ce ziceti?

Orice alta recomandare e bine venita, numa sa fie de pe siteul celor de la Altex sau Flanco :D (pentru ca il voi cumpara cu cardu ala smecher cu nush cate rate fara dobanda..card care nu cred ca merge pe Emag sau altele .. EuroLine ii zice la card).

Ca si cerinte, as prefera intel (pentru ca toata viata am avut AMD, si vreau sa vad cum se misca ala) si placa video...intel sau nVidia. Nu planuiesc sa joc jocuri pe el, insa nu ar deranja sa se poata. Totusi, prefer unul cu grafica integrata si mai subtire/rece decat unul mare si cald cu placa video dedicata (oricum la pretul asta nu prea vad chestii mai tari decat 710 sau 610).

Daca se poate in seara asta o recomandare ceva, ar fi genial :D Multumesc!

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

E bun ce ai ales tu acolo.

Cât despre răcire: dacă nu-l ţii pe praf / nu-i înfunzi căile de aerisire, ar trebui să fie OK.

Posted

sau ma mai uit la un 

http://www.altex.ro/laptop-lenovo-essential-g510-intel-core-i3-4000m-2-4ghz-15-6-4gb-1tb-intel-hd-graphics-free-dos

Asta are procesor ceva mai nou,dar putin mai incet.. oare se simte diferenta tare? Adica oricum in jocuri ambele vor fi limitate de placa video, nu de procesor..

Insa asta are SSH... ar trebui sa se simta acolo o viteza mai mare.. Plus avantaj ca se poate pune inca o memorie.. 

Ai vreo idee cat de mare e diferenta la placa video si la procesor? Am auzit ca integratele de pe haswell ar fi destul de interesante

love is a verb
Love is a doing word

Posted

da stiu ca e dedicata, dar e entry.. e slaba... mie sa nu fie mai slaba ca intel 4600 :))

aici:

http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-4600.86106.0.html

zice ca ar fi cam pe la un 620M.. care nu cred sa fie departe de 710M.

Caut acu dar nu vad o comparatie directa.. si nu ma prea pricep.. care crezi tu ca ar fi diferenta dintre cele 2?

Daca nu e mare diferenta vreau sa trag pe o integrata de la intel mai buna, pentru ca au suport calumea pentru linux, spre deosebire de nvidia si amd. Plus Levono-ul are un SSH, care sper sa compenseze viteza mai mica a procesorului :-?

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.