Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua. Am o problema pe care din pacate nu o inteleg. Pe calculator am instalata o placa de retea wireless TP-Link TL-WN781ND, iar pentru laptop mi-am luat un adaptor wireless TP-Link TL-WN722NC. Merg foarte bine ambele, pot naviga si face download fara probleme. In schimb, atunci cand ma apuc de scris, fie in word, fie pe chat, facebook sau oriunde altundeva...ambele se deconecteaza de la internet. Va rog daca ma puteti ajuta cu o solutie. Multumesc anticipat

Posted

Cum? Internetul merge fara probleme pana in momentul in care incepi sa scrii? Nu am mai auzit/intalnit o asemenea problema.

Daca doar navighezi pe internet, nu se deconecteaza? Se presupune ca scrii (tastezi) in bara de adrese a browser-ului numele site-urilor, atunci nu se deconecteaza?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

sal... Exact cum am spus. Navighez pe internet fara probleme (download si toate cele)... Daca intru pe Facebook de exemplu si vreau sa vorbesc pe chat cu un prieten se deconecteaza frecvent (la 2-3 minute se deconecteaza). La fel se intampla si cand scriu un mail sau cand scriu in word. Si mie mi se pare bizar, dar asta mi se intampla si e enervant rau. De cand scriu acest raspuns, am fost deconectat de 2 ori.. Chiar nu inteleg ... Multumesc

cand scriu in bara de adrese a browser-ului nu se deconecteaza

Posted

Ai incercat si cu alta tastatura? Daca e pe USB, probeaz-o si in alt port.

Asteptam noutati.

sal... tastatura o am pe usb... am incercat si in alte port-uri, dar problema ramane... nu-mi pot da seama de ce face asta... le-am scris si celor de la tp link, dar nu am primit inca un raspuns... multumesc

Posted

nu... cu tastatura virtuala pot scrie si nu s-a intamplat sa se deconecteze. Credeti ca tastatura ar fi cauza ? Din pacate nu am alta sa o inlocuiesc sa pot face o proba. Multumesc

Posted

buna ziua. va multumesc frumos pentru raspunsuri, mi-ati fost de mare ajutor. intradevar, tastatura a fost problema (chiar nu m-am gandit ca tastatura desi functiona perfect provoaca problema asta). am schimbat-o cu una clasica, cu mufa-model vechi (nu stiu cum se numeste mufa, scuze). de cand am schimbat tastatura, merge perfect. la laptop momentan nu pot verifica, dar cred acum ca in cazul lui am generalizat problema de la comp si pentru el (in camera unde mereu eram cu laptopul nu este un semnal f bun de wireless si poate m-am pacalit eu). va multumesc si va doresc toate cele bune

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.