Jump to content

Recommended Posts

Posted

Treci la 64 de biti doar daca ai mai mult de 3 gb de rami, sau daca ai nevoie neaparata pentru un anumit program.. Nu vei observa o diferenta de viteza, dar va manca putin mai multa memorie.

Cat despre intrebarea ta, nu. Nu poti trece de la Win pe 32 la Win pe 64 de biti fara o reinstalare a sistemului.

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Doar foloseste toata memoria RAM. (aka 4.0 GB in loc de 3.5 GB / pe acolo).

Despre cat de bine se va misca, depinde de cate chestii instalezi pe el.

Posted

se poate sa faca diferenta la unele jocuri?

gen.. eu vreau sa ma joc MU Online si imi merge cam urat nu merge fluid deloc :) si mi-a sugerat unu sa bag windows pe 64 de biti :(

<3

Posted

Poate e o diferenta, o aplicatie care merge bine pe 64 de biti, dar versiunea pe 32 e prost facuta... sau ceva de genu.. Insa foarte mici sansele sa gasesti asa ceva.

Ce placa video ai? Eu zic ca aia o fi problema, sau internetul slab, sau lipsa unor drivere. 

Diferenta intre 32 de biti si 64 de biti exista, dar nu se face simtita. Arhivarile din cat am inteles este locul unde ai putea simti o diferenta, dar nici aia extrem de mare.

Totusi, daca zici ca ai 4GB, eu zic ca poti sa instalezi un sistem de operare pe64 de biti ok, sau sa ramai pe cel de 32 (depinde si ce placa video ai. De care ai?)

Uitate in task manager sau in system properties (click dreapta pe my computer -> properties) si zi ce scrie la memorie  ( x usable / y installed). Si zi ce placa video ai. 

Couraje: depinde, eu am 3 giga de rami, si cu un sistem de operare pe 32 de biti nu ii vedeau pe toti, ca se aduna si memoria video :D + 256 mb rezervati de placa de baza.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.