Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am un Samsung Galaxy S2 cu android 4.1.2.

Am încercat să-l conectez la PC, dar s-a întâmplat o chestie destul de ciudată..

L-am conectat simplu, fiindcă știu că Windows 7 e destul de deștept și poate să-și facă singur rost de drivere, a descărcat driverele necesare și le-a instalat, instalarea a decurs normal fără vreo eroare. Doar că, atunci când încerc să intru în memoria telefonului( de pe pc) pentru a copia anumite fișiere, când dau copiere - lipiere în telefon pc-ul se blochează, pur și simplu, mai exact copierea rămâne într-un loop continuu, ca și cum ar gândi o grămadă de timp.

Am instalat și Samsung Kies, sperând că nu s-au instalat anumite drivere dar fără de folos.

Și în modul MTP, și în modul stocare în masă face la fel.

Oare să fie telefonul sau PC-ul ?

Posted

Incerca la alt PC si vezi daca face tot asa. Daca nu face, atunci nu s-au instalat bine driverele... daca face tot asa, telefonul e baiul.

Posted

Hm, am încercat mai multe telefoane, etc, acum îmi arată doar chestia cu „usb device not recognized”.

Și mai ciudat este că am încercat pe alt pc cu windows *clean* și zice la fel, bănuiesc că s-a dus cablul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.