Jump to content

Regal

Members
 • Posts

  135
 • Joined

 • Last visited

About Regal

 • Birthday 09/08/1996

Contact Methods

 • Yahoo
  regal.life

Profile Information

 • OS
  Windows 7
 • Location
  Slatina
 • Interests
  Mă pasionează grafica, web design-ul și tot ce ține de Photoshop. De asemenea, mă pasionează și „grafica video”, cu care am început de altfel și care mă atrage extrem de mult.

Regal's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

 1. Dacă e să o iau logic, locul în care am semnalul ăla e în spatele casei, deci cam trece tot prin aceeași pereți.. + că locul în care am fost era un garaj, deci alți pereți în plus.. și totuși aveam viteza full, chiar dacă aveam 2-3 liniuțe, la casa asta când închid ușa îmi zice limited, dacă o deschid merge.. dar nu cu viteză maximă, ciudată chestie. Nu am fier beton.. doar cărămidă.
 2. mh... apropo, se pare că există ceva interferențe cu ceva de la mine din casă cred.. când ies afară, dar la o distanță mai mare decât atunci când sunt în casă merge ok, 2-3 liniuțe din 5. Când intru în casă am 1-2 liniuțe și scrie limited.. care să fie oare cauza ?
 3. mh.. se pare ca suportul era de vina, acum toate se duc in maxim 60 de grade daca il tin pe picior si las ventilatoarele sa traga aer, banuiesc ca nu sunt temperaturi prea mari.
 4. mh.. am inteles ca pot face alt wireless ca repeater, am unul de la romtelecom doar ca nu am gasit nici o functie de repeater.. deci poate să-l fac pe ăsta care l-am luat acum că suportă custom firmware și îl pot face repeater.. dar ca să funcționeze, adică să bată mai mult trebuie să fie „mai la distanță” unul de altul ? că nu am cablurile prea lungi.. sau dacă le pun unul lângă altul tot la fel va fi ?
 5. Salutare. Recent mi-am cumpărat un router Wireless de la TP-Link, mai exact TL-WR841N. Cu toate că am văzut că era lăudat și pe net, l-a lăudat și domnul de la Flanco și mi s-a părut cel mai fiabil în banii ăia, având și 2 antene x 5dbi totuși nu face față unei distanțe de 20-25 metri, menționez că trece prin 3 pereți dar nu sunt cine știe ce pereți.. din cărămidă. Mai exact când ajung la locul cu pricina mai am doar 2- rar 3 liniuțe de semnal. Am încercat să schimb și canalele, același rezultat.. oricum zona asta nu e prea populată de routere, mai e doar unul în aria asta. Pot face ceva setări sau să modific cumva poziționarea antenelor astfel încât să obțin semnal full sau măcar 4 liniuțe ? Trebuie să menționez că chiar și cu routerul de la romtelecom fără antene se pierdea semnalul doar când ajungea în locul ăla, dar dacă ieseam afară aveam 1-2 liniuțe.. așa mică să fie diferența dintr-un router fără antene și unul cu ? La conectare l-am conectat printr-un modem de la romtelecom Huawei SmartAX - MT882 deoarece dacă băgam direct mufa de DSL în WAN-ul routerului nu o detecta, trebuie vreo mufă specială sau chiar trebuie să stau și cu modemul și cu routerul wireless în priză ? mi se pare aiurea. Mulțumesc celor care-și dau silința să citească.
 6. DDU, din cate am inteles e vechiul Driver Sweeper
 7. Deci am dezinstalat driverul oficial deoarece n-are suport pentru switchable graphics și am luat unul de la „leshcatlabs.net”. Problema este că tot se instalează în afară de Catalyst Control Center, tocmai ce-mi trebuie.. driverul se instalează dar fără Catalyst Control Center nu pot face nimic. Menționez că am dezinstalat și am încercat să curăț tot prin registry, am încercat și cu Display Driver Uninstaller(Driver Sweeper). Sunt sigur că reinstalarea Windows-ului ar rezolva asta, dar chiar nu există o metodă să curăț tot legat de ATI fără să reinstalez Windows-ul ? Am Windows 8.1, 64 bit.
 8. Zi-mi si mie ce placa video ai, dacă e intel sigur n-o să meargă.
 9. Gogosile cu "la un laptop nu poti schimba placa video" sunt vandute de mult. Suntem in 2014, totul e posibil. Ma rog, la laptopul tau nu stiu daca e dedicata placa video sau nu, am gasit doar modele cu placa video Intel pe net. Concluzie - daca e dedicata in cele mai multe cazuri e pe slot MXM si da, se poate schimba dar nu e rentabil sa o iei noua, in cel mai rau caz second hand( in jur de 300 lei).
 10. Salut. Am un Acer Aspire 3820TG si cred ca se incalzeste cam mult. Placa video se duce in maxim 65 grade ceea ce nu cred ca-i mult, insa procesorul si placa de baza se duc in 72, HDD-ul in 42. Ar trebui sa iau masuri si sa schimb pasta termoconductoare si sa curat sistemul de aerisire ? De asemenea, imi puteti recomanda o pasta termoconductoare buna ? Am inteles ca Arctic Silver 5 ar fi printre cele mai bune. Si o metoda buna de aplicare ? am inteles ca ar trebui sa pun gen un bob de mazare pe care sa-l intind cu un card sau ceva de genul. Multumesc.
 11. Salut, am un Acer Aspire 3820TG cu procesor Intel I3, placa video integrata intel si placa video dedicata ATI HD 5470M 512MB. Problema este urmatoarea.. pe net n-am gasit ce slot de placa video ar putea avea, putin ajutor ? Sau este posibil sa fie tot integrata in placa de baza ? desi la acer pe site e update la bios care cica suporta alte placi video, "Releases to support AMD Radeon HD 6370M / 6550M Graphics.". Mai exact, as vrea sa fac un update.. am gasit un nVidia Geforce GTS 250M 1GB GDDR3 la un pret bunicel, am cautat pe ebay ATI HD 5470M si am gasit tot cu slot "MXM 3.0" cu care vide nVidia asta, dar inca nu-s sigur.
 12. Hm, am încercat mai multe telefoane, etc, acum îmi arată doar chestia cu „usb device not recognized”. Și mai ciudat este că am încercat pe alt pc cu windows *clean* și zice la fel, bănuiesc că s-a dus cablul.
 13. Salut. Am o placă video Ati Radeon HD 4600 DDR2 1GB care nu mă încântă deloc în jocuri, am instalat ultimul driver de la Ati(mai nou AMD) care, teoretic, conține drivere pentru toate plăcile video ale lor din câte spun ei. Acum... dacă pun o placă video(Ati Radeon HD 4550 DDR3 512MB) trebuie să mai dezinstalez/reinstalez driverul sau îl pot lăsa așa, fiind tot o placă de la Ati ? Sunt doar curios dacă placa asta s-ar descurca mai bine.
 14. Placa asta e destul de ok, atât timp cât nu vrei un avion din PC-ul tău: http://www.emag.ro/placa-de-baza-msi-socket-775-g41m-p33-combo/pd/EK4KKBBBM/. Și vechile componente(placă video, procesor) ar trebui să meargă, deci economisești bani. Totuși, te sfătuiesc să nu mai folosești memoriile vechi, ia-ți ceva DDR3 că-s mai ieftine, dacă tot suportă placa de bază pe care am zis-o mai sus...
 15. Oficial, kies. Dacă l-aș fi făcut custom rom aș fi optat pentru 4.3.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.