Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mi-am instalat de curand o noua placa de retea,cealalta nu mai functiona cum trebuia.Placa s-a instalat cum trebuia,dar cand conectez cablul de la net,nu scap de eroarea asta..."A network cable is unplugged".Ce trebuie sa fac?

Posted

Ești singur că ai instalat driverele corect ?

Mai exact, poți spune numele complet al plăcii de rețea și Windows-ul pe care îl ai ?

Posted

Ce net ai? De la cine? E configurat bine? Ai un router, sau direct cablul ce vine "din perete" ? Sti ca daca ai net de la RDS de exemplu tre sa bagi un ID si un PASS..

Acelasi cablu merge pe alt comp/laptop?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

N-am router...prea multe detalii nu stiu sa dau despre el.O mica firma de-asta de la mine din zona...Softex se numeste.In momentul in care bag cablul de la net in noua placa de retea...n-ar trebui cel putin sa dispara chestia aia cu "a network cable..."?Stiu ca trebuiesc introduse IP-urile manual...

Posted

Cum zicea mai sus, ai pus driverele pentru retea? Eu am intalnit povestea de vreo 3 ori, a trebuit sa chem de la firma pentru inlocuirea mufei. O data problema aparuse din cauza panoului de pe scare, dadea acelasi mesaj.

PS: Problema apare din vaste motive, hardware si software. Eu ti-am zis ce-a fost la mine, pe Google gasesti multe cazuri care difera, majoritatea rezolvate, poti arunca o privire peste solutii.

fWy1P.gif

Posted

daca e firma deasta mica, suna la ei, si roagai sa trimita pe cineva. acel "cineva" ar trebui sa stie mai bine ce tre facut.

Mă îndoiesc să fie de la ei... și dacă e „o firmă d-asta mică” n-o să aibă habar de nimic.

Cu placa de rețea veche îți mergea ? nu afișa eroarea asta ? ai încercat să scoți placa și să încerci cu cea veche ?

Și tot nu mi-ai zis ce Windows ai... dacă ai XP s-ar putea să apară probleme, a devenit depășit..(am pățit o problemă cu XP-ul doar că era legată de Wireless).

Posted

Eu nu am zis ca e "de la ei" ci ca tre configurat compul. Deobicei nu e la fel de simplu ca la RDS (am o cunostinta, si am vazut cand unu ii seta netu..tot o firma deasta mica de cartier).

Cat despre ce ai zis de competenta acestora, sunt 100% sigur ca au oameni competenti, lucru care nul pot zice si de firme gen RDS sau UPC (100% au oameni care fac lucrurile mecanic, si nu prea au habar de mare lucru).  

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.