Boboc09 Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 Buna Ziua 1. Am tot cautat sistemul de reputatie dar nu stiu cum sa il configurez sa fie exact asa cu Voturi cu rep, cand esti pe + esti pe verde. Cand esti pe - , intrii pe rosu. : http://postimg.org/image/m7r99heul/ La 3 posturi sa creasca cu 0.01 reputatie. 2. Aici nu stiu cum se numeste scriptul , dar mi-as dorii foarte mult sa il am. Doar adminii cand posteaza sa li se faca fontul albastru, nu si la Useri. Asa cum se vede in poza : http://postimg.org/image/d0bfu04xf/ Iar in coltul din dreapta sus, unde am sters arata numele siteului respectiv, cum as putea sa pun numele siteului meu ? 3. Si cum pot pune Rankul personalizat ex: "[Amethyst Ashe!]" care il vedeti incercuit http://postimg.org/image/8nx8spy4x/ si ca sa poata fi schimbat trebuie sa am 20 reputatie si Bilele acelea, la 500 posturi o bila, la 1000 posturi 2 bile in functine de cum il setez. Varog ajutatima cu probleme astea de unde le pot lua si cum le pot adauga. Multumesc. WebSiteul meu este de la Krond Soltuion.
gaby Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Cel mai bine ar fi sa pui o intrebare pe topic, ca sa fie mai usor de gasit informatiile. Freakz e pe phpBB, modurile arata si se comporta diferit. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Boboc09 Posted January 4, 2014 Author Report Posted January 4, 2014 Ok, deci nu m-ati putea ajuta ? cu 1 din ele varog
gaby Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 IPB are propriul sistem de reputatie. Trebuie doar activat si configurat. Rank-ul personalizat se poate face in doua moduri, ori le permitit utilizatorilor sa si-l seteze singur, ori il setezi tu pe baza numarului de posturi. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Boboc09 Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 Si cum il configurez? cum il are si freakz? iar rankul personalizat de unde? Mi-am facut un website PhpBB3 , de pe forumgratuit momentan pana cand il hostez la krond
gaby Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 La forumgratuit nu ai posibilitatea sa umbli la fisierele temei, iar ca sa instalezi un mod iti trebui acces la fisiere. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Boboc09 Posted January 5, 2014 Author Report Posted January 5, 2014 Deci eu trebuie sa cumpar hostul pana la urma? daca e , e ok Gaby multumesc foarte mult ca mi-ai explicat, dar m-ai vreau sa imi spui si despre "2. Aici nu stiu cum se numeste scriptul , dar mi-as dorii foarte mult sa il am. Doar adminii cand posteaza sa li se faca fontul albastru, nu si la Useri. Asa cum se vede in poza : http://postimg.org/image/d0bfu04xf/" si bilele alea de la User. La 500 posturi faci 1 bila , la 1000 2 bile si tot asa, numa sa le setez / Si de exemplu daca apare un Bug ceva, cum la-si putea rezolva?
gaby Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Faza cu albastru probabil e un mod/hook, iar faza cu la 500 de posturi faci o bila si tot asa se numesc Member Ranks si IPB se seteaza de aici: Admin CP --> Members --> Manage Member Ranks Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Boboc09 Posted January 9, 2014 Author Report Posted January 9, 2014 Acuma stiu, ms dar as vrea sa stiu si eu faza cu "albastrul" hookul, si cum mi-as personaliza tema
gaby Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 Probabil un mod pentru phpBB. Cu personalizarea temei poti incepe de aici: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Boboc09 Posted January 9, 2014 Author Report Posted January 9, 2014 Am vrut sa editez, nu sa mi-o personalizez ca stiu, i sa imi fac tema mea, care sa nu existe in alta parte, sa fie facuta de mine. Cat despre Hokul cu culoarea albastru la posturile adminilor, nu are vreo denumire?
gaby Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 Pai, tot asa o personalizezi, modificand-o pe cea default sau o alta. Pe IPB nu exista sau nu am descoperit eu un asemenea hook. Totusi exista ceva asemanator: http://community.invisionpower.com/files/file/4443-rc34-highlight-authorsusergroups-posts/ Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Boboc09 Posted January 10, 2014 Author Report Posted January 10, 2014 Aha ok, dar care ar fi mai buna? PHPBB sau IPB ?
gaby Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 Ai putea incepe cu PHPBB sau MyBB, doar din cauza faptului ca IPB costa. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Boboc09 Posted January 11, 2014 Author Report Posted January 11, 2014 Ok ms, mi-am cumparat web depe Krond si inca astept sa raspunda pana cand imi da toate datele. Sper ca are direct PHPbb cum are Freakz ca sa il modific cum stiu eu
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now