Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara!

Am oportunitatea de a cumpara un laptop dell. Problema este ca am inteles ca este vorba de un laptop dell 1460, dar asa ceva nu am gasit nicaieri pe google. Stiu doar ca hard-ul are capacitatea de 200 GB, dar as vrea si alte specificatii in detaliu inainte de a vorbi cu vanzatorul. Laptop-ul a fost cumparat acum aproximativ 2 ani cu 1700 RON, iar acum pretul de vanzare este de 1000 de RON si probabil voi negocia la 800. In caz ca acest laptop exista si nu am inteles gresit numele, puteti sa-mi oferiti niste specificatii si niste pareri in legatura cu acesta, va rog?

Posted

Intr-adevar, nu prea se gasesc detalii despre modeul asta. Cred ca este vorba de un Dell Inspiron 1460, iar ca specificatii am gasit in mare, urmatoarele:

Dell Inspiron 1460
Intel Core I3 M330 (2.13 Ghz)
2 Gb DDR 3
250 Gb HDD
14.1” WLED HD
Intel GMA HD
Webcam
DVD RW+DL
SRS Premium Sound
Bluetooth
Card Reader
WiFi
Lan
DOS
6 Cell Battery

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nu ai posibilitatea sa vezi produsul inainte de achizitie? Daca scoti un pret de 800-900 de lei, si laptop-ul functioneaza bine, cred ca e o achizitie ok.

Nu stiu anul aparitiei, nu gasesc informatii...

Gasesc informatii despre un 1420 (http://www.cnet.com/laptops/dell-inspiron-1420/4505-3121_7-32486109.html) care a aparut prin 2007, deci, 1460 trebuie sa fii aparut candva dupa 2007.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.