Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am tot cautat sistemul de reputatie dar nu stiu cum sa il configurez sa fie exact asa cu Voturi cu rep, cand esti pe + esti pe verde. Cand esti pe - , intrii pe rosu. : http://postimg.org/image/m7r99heul/

La 3 posturi sa creasca cu 0.01 reputatie.

PS: Gaby tu ai spus ceva despre PhpBB , ce ar insemna? ca e mult mai bun decat restul php-urilul ?
Scz pentru ca nu prea ma pricep la website, dar vreau sa invat.

Am invatat despre HTML , HTMLX si acuma invat din rasputeri JavaScript ca sa stiu sa rezolv buguri, sa fac programe pentru web si alte chestii,

Astept raspuns

Posted

Eu am spus ca phpBB-ul are un alt sistem de reputatie fata de IPB. phpBB = PHP Bulletin Board, IPB = Invision Power Board; ambele sunt doua scripturi/platforme de forumuri. Primul este gratuit si are modurile, optiunile si aspectul lui, cel din urma este contra-cost si are modurile si optiunile lui. Ambele sunt folosite pentru acelasi lucru, de regula, forumuri.

Sistemul de reputatie din imaginea ta este de pe un forum phpBB si nu stiu sa existe un mod/hook care poate face asta pe IPB. Pe IPB sistemul de reputatie este introdus in mod standard si poate fi configurat de aici: Admin CP --> System --> System Settings --> Members --> Reputation System

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Parca esti turc ...... ori nu intelegi romaneste. 

Phpbb3 e o platforma pentru forum / site = aceasta este gratisa

IPB e alta platforma pentru forum / site = aceasta se poate cumpara  

Nu merg mod-urile de pe o platforma pe alta poate intelegi ceva, asa sper. Firmele de host nu iti ofera IPB / Phpbb3, ele doar iti dau un host si atat de restu te ocupi tu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.