Jump to content

Cum Pot Sa Setez Permisiunile Grupurilor In Ipb?

Recommended Posts

Posted

Salut,

Am si eu un forum IPB cu 4 grupuri: Moderator, Designer, Owner Server, Lider Clan. Cum pot sa le setez permisiunile ca fiecare sa aiba acces pe sectiunea lor?

Sunt la inceput...

Posted

Acolo arata cum sa pui parola ceva .. Poti sa-mi spui de exemplu cum fac "Designerii" sa aiba acces pe o categorie anume adica , sa inchid deschida , pin , delet etc , mai exact te rog? 

Sunt nou in domeniu si nu prea ma pricep ..

Posted

De fapt, vrei ca designerii sa poata fi moderatori intr-o categorie?

ACP -> Forums -> in partea dreapta de jos a paginii dupa ce selectezi forumul/forumurile/categoriile in cauza poti adauga un membru care sa poata modera forumul sau un grup.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

De fapt, vrei ca designerii sa poata fi moderatori intr-o categorie?

ACP -> Forums -> in partea dreapta de jos a paginii dupa ce selectezi forumul/forumurile/categoriile in cauza poti adauga un membru care sa poata modera forumul sau un grup.

Am inteles , multumesc mult!

Liberi la T.C

• 2 years later...
Posted

Topicul a fost postat în anul 2014, iar ceea ce ai făcut tu se numește Post-Hunt.

Un Topic Closed ar merge ! :)

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.