Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare. Cum spune si in titlu. Am o problema la butonul de Login din ACP .. Practic, in momentul in care incerc sa ma autentific, scriu user&pass iar cand dau enter, sau apasa pe login nu merge .. nu se intampla nimic. Si asta este doar la mine [ pe telefon sau alt calculator funcioneaza ], nu inteleg de ce. Am sters cookie-urile, cache-u', alea alea, am rulat ccleaner, am instalat google chrome, opera, mozilla, pe nimic nu imi merge. Din cate am inteles poate fi si de la un script ceva, am citit in alt topic, totusi ce as putea face? Caci doar nu o sa reinstalez windows'ul pentru asta. 

Posted

Pai nu am avut antivirus si nici nu mi-am instalat dupa ce reinstalam windows-ul si nu am avut probleme fiindcă mă pricep, dar asta m-a dat peste cap. Fratemiu l-a instalat antivirusul fiindcă bla bla.. Am precizat de la inceput ca este ceva local. Oricum, asta este, am sa reinstalez windows-ul si gata. Mersi oricum ca ai incercat sa ma ajuti. Respect pentru tot ceea ce faci.

Ps: se poate da TC.

Posted

Problema este din msc. Revin cand am timp cu un tutorial .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Problema este din msc. Revin cand am timp cu un tutorial .

am luat un virus acasa si imi merge rau . Problema e din w+r -msc , cauta ie8 si dai delete la el . Nu pot intra in mai nimic si nu am cum sa ti arat . Reinstaleaza win in orice caz .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.