Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Sunt nou in acest forum, ma scuzati daca am postat gresit.

Am nevoie de ajutorul vostru: detin placa video gainward GeForce 8800gts g92 512mb care are niste probleme:

am artefacte pe ecran si imaginea este spalacita, rezolutie mica, nedetectabila. Unii amici mi-au spus ca s-au dus memoriile sau chipsetul. Totusi am mai intampinat aceasta problema si nu stiu ce am facut, dar am reusit sa o fac sa functioneze din nou normal, pt putin timp. Sorry pt calitatea pozelor; unele sunt mai vechi, de la prima abatere a placii.

post-32753-0-56132400-1390839227_thumb.j

post-32753-0-38999000-1390839234_thumb.j

post-32753-0-77797600-1390839323_thumb.j

Posted

De obicei artefactele apar atunci cand supratactezi (asa numitul "overclock") cipul grafic sau memoriile placii video. Daca nu ai supratactat nimic, incearca sa reinstalezi placa video cu ultimele drivere de la nVidia si vezi daca se rezolva ceva. Poti chiar sa mai reduci un pic frecventele pentru cip si memorii, sa vezi daca modificarea are vreun efect. Asigura-te si ca mufa de alimentare este conectata corect.

Daca tot nu scapi de artefacte, imprumuta si tu o alta placa video de la un prieten si testeaz-o, asta ca sa te asiguri ca slotul PCIe al placii de baza functioneaza normal.

Daca totul va fi in regula, placa ta video a imbatranit si ar trebui sa o schimbi... :)

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

biosul ala nu-mi arata bine.   :)) asa arata si inainte?

Poti incerca cu un LiveCD cu Ubuntu? ( intrii pe ubuntu.com, downlodezi sistemu de operare (ubuntu 13.10 de exemplu) si il scrii pe un DVD.. si bootezi de pe el. )

love is a verb
Love is a doing word

Posted

O sa incerc sa reduc frecventele cu MSI Afterburner. Am mai incercat slotul pcie cu o placa mai veche, 7300gs si pare sa mearga; inainte aveam 8400gs si m-am gandit sa iau ceva mai bun dar nu foarte scump.8800gts-ul mergea foarte bine. overclock nu am facut si nu a fost solicitata.Voi incerca cum mi-ati spus. Va multumesc! :)

Posted

Salut, din noU!

Tin sa va anunt ca am incercat metoda "cuptorul" si din cate vad, placa functioneaza normal, pentru moment. :D Am redus frecventele ca sa nu crape din prima zi de "reparat". Totusi as putea rula un joc, ceva?

Merci :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.