+Hell_Spawn Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Imi puteti spune si mie de ce mi se schimba arma de pe stanga pe dreapta singura?? Sau invers de pe dreapta pe stanga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 daca joci cu config, vezi sa nu fie in config comanda ,daca nu da mai multe explicatii, cand se schimba asa cum ai intrat pe server sau ?? Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Hell_Spawn Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 Pai de cand am steam original ....Nu am schimbat nimik la el ......Se schimba de exemplu cand....incarc dupa ce termina de incarcat se muta arma sau dupa ce pun zoom la awp dupa ce trag i se ia zoom-ul si am arma pe cealalta mana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 ,ciudat, s-ar putea sa fie un bug, incearca sa reinstalezi jocul, si vezi daca tot asa o sa faca. si mie imi face cateodata figuri si anume nu imi mai "strafeaza" (adica daca apas pe tastele a sau pe d [a= strafe left; d= strafe right] totul e ok, dar daca apas pe w si pe a sau pe w si pe d nu mai merge omul intr-o parte cum ar trebui ci merge inainte ca si cum nu as apasa pe a sau pe d, ci doar pe w,astfel trebuie sa il reinstalez, deoarece alta cale nu prea exista... Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+PAUL-XX Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 sau gaby ar trebui tu sa iti schimbi tastatura..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 sau gaby ar trebui tu sa iti schimbi tastatura..... ← nu, nu este de la tastatura, am couter strike-ul normal si couter strile-ul de pe steam, am intrat in cel normal ca mi se parea ca cel de pe steam merge aiurea si cel normal mergea perfect, am intrat iar in cel de pe steam tot nu mergea, am reistalat counter strike-ul din steam si a mers normal ca inainte, deci e clar ca e ceva de la steam. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Hell_Spawn Posted September 30, 2007 Author Report Share Posted September 30, 2007 Aaaa pai iar sa stau cu orele sa ia asta cs ? omfg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 stiu o mica smecherie , ca sa nu mai stai sa il reinstalezi ca la carte, dute in partitia in care ai instalat steam-ul apoi in steamapps/numele_contului_tau/ si sterge folderul counter strike. iesi din steam apoi intra iar, apoi intra in joc, astepti putin si jocul va fi ca nou (bineinteles daca ai adus ceva inbunatatiri jocului, si anume skin-uri, tatuaj color, modele, etc, acestea se vor pierde). succes Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts