Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua si bine v-am gasit. Am un laptop Acer, vechi de vreo 5-6 ani, pana de curand nu am avut nici un fel de probleme cu el, in tot acest timp nici macar nu a necesitat o reinstalare de windows. Acum ceva timp am inceput sa am mici probleme cu el, numai mergea sa sterg ce era in recycle bin, am incercat sa instalez mozila, nu a mers, am incercat sa reinstalez chrome la fel, etc. Ieri i-am reinstalat windowsul pentru prima data si am descoperit ca problema cu browserele inca persista. Nu pot downloada decat prin bitcomet si cand incerc sa le instalez, la chrome se dowloadeaza pana la 100% dupa care se opreste si peste 2-3 minute incepe sa se downloadeze iar la mozila aceasi poveste. Orice incerc sa downloadez prin IE, atunci cand in sfarsit reuseste sa inceapa o downloadare se opreste la 99%. Am incercat deja varianta cu CCleaner.
Sistem de operare: Windows xp
Internet: wireless

Posted

Downlodeaza Kaspersky si dai un scan (au 30 de zile gratis). Banuiesc ca nu ai formatat tot hardul, si or fi ramas virusi prin celelalte partitii, care se reinstaleaza apoi.. 

Daca poti, sterge tot hardu si reinstaleaza Windowsu pe curat.

Poti incerca eventual sa stai putin pe fir(nu pe wireless) si sa vezi daca asa mere ok?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Mai mult ca sigur este o problema de ordin software: virusi/malware :-?

P.S: Aceeasi problema ca aici:

P.S2: Poti incerca sa instalezi si http://www.malwarebytes.org. Ar fi bine sa il pui (kit-ul) pe un CD/Stick, nu sa il descarci direct pe pc pentru ca s-ar putea sa nu mearga.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.