Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu am mai jucat de mult Counter-Strike 1.6, iar astazi cand am vrut sa incerc am fost intampinat de "frumoasa" eroare: SteamMountAppFilesystem(10.4294967295.0x­d88f99c) failed with error 5: No CS online with App 0 Ver 55. Dupa cateva cercetari am aflat ca eroarea se datoreaza ultimelor update-uri pe care le-a suferit Counter-Strike-ul 1.6, si am incercat 3 posibile rezolvari dintre care pentru mine nu a functionat decat una. Va voi prezenta mai intai cele 3 posibile rezolvari:

1. Steam -> Library -> click dreapta pe Counter Strike 1.6 -> Properties -> tab-ul Local Files -> Verify Integrity of game cache

Nu a functionat...

2. Am sters ClientRegistry.blob din Steam.

Nu a functionat...

3. Am inlocuit fisierele counter-strike.gcf, half-life engine.gcf, half-life.gcf, platform.gcf, sourceinit.gcf din Steam/SteamApps cu cele de aici: :link:

Aceasta metoda m-a ajutat sa scap de eroare, insa jocul prezenta cateva erori de grafica ale catorva elemente.

Din aceasta cauza, am decis sa dezinstalez toate jocurile din STEAM (nu avem decat vreo 4 instalate) si sa il reinstalez impreuna cu jocurile. Salvarile si obiectele din inventar sunt salvate in cloud, deci, nu aveam ce sa pierd decat ceva timp.

Dupa reinstalarea STEAM-ului si Counter Strike-ului, am observat mai multe schimbari printre care si folder-ul de instalare a Counter Strike-ului (in trecut era: D:Steamsteamappnumele_contuluicounter-strike in prezent este: D:SteamSteamAppscommonHalf-Life) dar si disparitia fisierelor mai sus mentionate (counter-strike.gcf, half-life engine.gcf, half-life.gcf, platform.gcf, sourceinit.gcf).

P.S: Tot din cauza schimbarilor am observat ca tatuajul color nu mai era afisat. Daca va aflati intr-o situatie similara, vedeti:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.