Jump to content

Microsoft Va Extinde Vanzarea Windows Xp


PAUL-XX

Recommended Posts

Dupa ce zilele trecute ( si la lansarea Windows Vista) anunta ca va mai comercializa sistemul de operare Windows XP pana pe data de 30 ianuarie 2008, astazi Microsoft Corporation a revenit, anuntand ca va oferi spre comercializare sistemul de operare pentru 5 luni in plus, va fi scos de la vanzare la sfarsitul lunii iunie a anului viitor.

Anuntul Microsoft vine din cauza feedbackului primit de la fabricantii de computere personale, exista inca foarte multi clienti care vor in continuare Windows XP, si sunt reticenti in ceea ce priveste cel mai nou sistem de operare.

Refuzul lor de a trece la Vista e dat in primul rand de compatibilitatea inexistenta cu anumite programe de specialitate, precum si faptul ca multe din computerele pe care le poseda marile corporatii sau firme nu au configuratia minima necesara pentru a lucra cu Vista.

Oricum in cazul de fata Microsoft a facut o exceptie de la regula prin faptul ca scoate asa de repede din vanzare sistemul precedent de operare, de obicei ei pastrau vechiul sistem de operare in oferta pentru inca doi ani de la lansarea celui mai nou sistem.

Sursa:Reuters

Link to comment
Share on other sites

mda...si cica siu cei de la Dell au cerut prin luna aprilie continuitatea XP-ului,folosindu-l ca optiune de baza pe noile calculatoare...iar in august Microsoft a scos un SP2c pentru a mai putea vinde XP pana in ianuarie 2009.

Si inca ceva! Toti cei cumpara sisteme de la Dell,HP,Lenovo(in principal) vor beneficia de XP Pro recovery disc cu care vor putea trece de la Vista la XP Pro.

Mark Sanford, programator din San Francisco declara:

-"XP is plenty good enough."

-"The Aero interface is beautiful,but when I'm looking at Vista, there's really nothing there that's a must-have kind of feature."

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.