+lolek Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 De curand am facut si eu un server de counter-strike , dar provider-ul meu nu ma lasa sa il tin ( IL POATE TINE CINEVA , DAU BANI Quote I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Hell_Spawn Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Roagal pe tavi poate mai tine el unu sau........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+lolek Posted October 1, 2007 Author Report Share Posted October 1, 2007 TAVI TE ROOG Se poate Quote I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 daca poti oferi bani, poti apela si la servicii specializate in asa ceva, si anume : Intra aici: shop.gameszone.ro/index.php/cPath/21 Am dat peste o oferta, vezi si tu daca mai e valabila: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~Ofer hosting petru server de counter-strike 1.6~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ***Durata*** ***Pret*** ***Non-Stop*** ***1 euro slotul ***12 ore*** ***0,75 euro slotul ***6 ore*** ***0,50 euro slotul (alt interval de timp) ***pret negociabil &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Moduri pentru server de cs 1.6: -Adminmod -AmxmodX -Hl booster -metamod -potbot -statsme -webmod Sistemul de operare pe care hostam: -Windows Xp Omul de contact: e-mail: ciubey_devil@yahoo.com ID: ciubey_devil &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Alte detalii: - servarul poate fi facut kiar de dumneavoastra si trimis mie arhivat sau il fac eu personal cu ce doriti (pluginurile nu sunt incluse " mi le dati pe care le vreti si le instalez eu gratis") -numele sv o sa fie : nume.t-da.freedns.ro , nume.t-da.idle.ro , nume.t-da.voodoo.ro , nume.t-da.nobody.ro , nume.t-da.cs-16.net - daca mai aveti intrebari ma gasiti pe mes sau pe www.the-darknes.myforum.ro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ PLATA SE VA FACE PRIN POSTA Succes Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+lolek Posted October 1, 2007 Author Report Share Posted October 1, 2007 siner sa fiu acea sunt neseriosi ! am mai incercat le dai bani si apoi nu fac nimica daia am apleat pe forumu asta Quote I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 siner sa fiu acea sunt neseriosi ! am mai incercat le dai bani si apoi nu fac nimica daia am apleat pe forumu asta ← nu am auzit niciodata despre ei ca ar fi neseriosi, de aceea ii tot recomand... daca este adevarata faza cu neseriozitatea, incearca varianta cealalta sau daca nu mai incearca si: www.fragmania.ro www.lcsnet.ro/cs.html Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+lolek Posted October 2, 2007 Author Report Share Posted October 2, 2007 MS Ptr link-urile accelea cu frakmania si celalant sunt de ajutor ..:) :! osa inerc EDIT ! si apropo eu ma refer la gameszone ca sunt neserioshi ca 1. le crezi ca vreu cu domeniul tau ei iti zic da te intreaba ce doimeniu dai bani pe domeniu si te i-a la misto am incercat : srv.csbest.ro si ei mi-lau facut best.gameszone.ro si l-am luat doar pe o luna + ca era lag cum erau 10 pers pe server FULL si m-am decis sa o las balta cu gameszone-ul Quote I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
darky Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 MS Ptr link-urile accelea cu frakmania si celalant sunt de ajutor ..:) :! osa inerc EDIT ! si apropo eu ma refer la gameszone ca sunt neserioshi ca 1. le crezi ca vreu cu domeniul tau ei iti zic da te intreaba ce doimeniu dai bani pe domeniu si te i-a la misto am incercat : srv.csbest.ro si ei mi-lau facut best.gameszone.ro si l-am luat doar pe o luna + ca era lag cum erau 10 pers pe server FULL si m-am decis sa o las balta cu gameszone-ul ← man daca te intereseaza un server unde sa ti un sv de cs pe tot ajuta eu .. nu e neaparat nevoie de bani .. daca ne intalegem il pot tine chear pe gratis .. asta ramane de vazut .. id`ul meu e dark_aqua333 te astept pe mess sa vb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Aici pe ogg.ro va oferim hosting non-stop pentru servere de Counter Strike, fara lag. Primiti cel mai bun pachet de administrare la cel mai bun pret de pe piata. Metodele de plata disponibile sunt:Transfer bancar/Mandat Postal/SMS. Serviciul de hosting pentru Counter strike 1.6 va ofera servere fara lag/choke non stop.Pe langa server primiti si un forum gratuit,module de administrare,status dar si alte plugin-uri,panoul de comanda creat de noi iti ofera posibilitatea sa inchizi,deschizi si sa setezi serverul asa cum vrei fara a fi nevoie de cunostinte in domeniu Sunt disponibile 2 module de administrare: AdminMod si Amx Mod X si se instaleaza la cererea dumneavoastra. Fiecare utilizator isi poate stabili singur perioada de inchiriere a serverului Iata un tabel cu tipurile de servere ce le poate hosta echipa OGG CS 01 Slot-uri : 16 Administrare : adminmod / amxmodx Gratuit : StatsMe, Forum, Hosting 100mb Acces : webmode / ftp Pret : 19 ??‚¬/luna Trebuie sa fi logat. CS 02 Slot-uri : 22 Administrare : adminmod / amxmodx Gratuit : StatsMe, Forum, Hosting 100mb Acces : webmode / ftp Pret : 26 ??‚¬/luna Trebuie sa fi logat. CS 03 Slot-uri : 30 Administrare : adminmod / amxmodx Gratuit : StatsMe, Forum, Hosting 100mb Acces : webmode / ftp Pret : 39 ??‚¬/luna Trebuie sa fi logat. Nume server fara IP propriu: nume.ogg.ro:27016 Gratuit Nume server cu IP propriu: nume.ogg.ro + 6 ??‚¬/luna Server de test: cs.dekadence.ro Pentru detalii si intrebari folositi pagina de contact sau prin intermediul YahooMessenger la ID :oghosting sau pe ogg.ro Va asteptam sa va convingeti singuri de serviciile noastre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts