Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut baieti !!! Am o asemenea configuratie :

- Operating System:Microsoft Windows 7 Ultimate service pack 1 ....32-bit
- Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz
- Placa de baza ASRock P5B-DE (3 sloturi PCIExpress *16)
- Total Memory: 2.0 GiB expandable to 4.0 GiB
DIMM1: A-Data EXTREME DDR2 800+
- sursa : Thermaltake TR-2 de 500 w(450 w reali)
- MonitorTV FULL HD LED SAMSUNG SYNCMASTER T22B300

- Disk drives
WDC WD1600AAJS-60PSA0 ATA Device
- Display adapters
 - placa video AMD Radeon HD 7700 Series 128bit, 2GB memorie, DDR3

PROBLEMA MEA :
Dupa ce am montat placa video (noua) , Windows-ul pe curat, driverele placii video de pe site-ul AMD tot pe curat, respectiv apoi, persistand problema, le-am instalat de pe CD-ul cu care a venit placa video ......atunci cand rulez jocuri gen FIFA 2012, GTA 4, MInECRAFT mi se intrerupe inopinat din cand in cand imaginea apoi isi revine la cateva secunde sau zeci de secunde, cu mesajul : "The drivers has stopped and recovered" . Alteori se blocheaza total imaginea trebuind sa rezolv din device manager...Am incercat si drivere mai vechi....problema persista...devine agasanta ca si cum ar exista incompatibilitati in sistem/sau placa video defecta.....

VA ROG !!!
1. O rezolvare a problemei...(daca exista)
2. Daca mi se confirma de la emag (la garantie)ca e defecta as vrea sa o schimb cu una superioara la un max. 550-600 lei tot de la emag...as prefera altceva decat AMD RADEON, dar care sa mearga pe sistemul pe care il am (compatibilitate , consum, etc)
3. Ar merita sa mai cumpar ceva memorie RAM ...avand in vedere ca peste max. 2 ani trebuie sa schimb procesor, placa de baza etc...iar memoriile proaspat cumparate ajung la gunoi ??

Posted

Dezinstaleaza placa noua (Radeon 7770) si reinstaleaz-o pe cea veche. Vezi daca problemele persista. Daca apar din nou, ai o problema cu placa de baza (cel mai probabil). Daca nu mai apar, problema este la placa video.

Iar daca ar fi sa imi cumpar o placa noua, eu mi-as lua asta: http://www.itmix.ro/cumpara/msi-geforce-cuda-gtx750ti-oc-tf-2gb-ddr5-pci-e-128bit-dvi-hdmi-dsub-7749785

Din pacate, la Emag sunt mult mai scumpe... http://www.emag.ro/placa-video-gigabyte-nvidia-geforce-gtx-750ti-2048mb-gddr5-128bit-dvi-hdmi-pci-e-n75toc-2gi/pd/DW2H4BBBM/

Inca 2GB de memorie RAM vor ajuta si ei, dar doar dupa ce rezolvi cu placa video!

Succes!

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.