Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oare e decodat  ? As vrea sa stiu ce limbi are disponibile ? (in meniu) In caz de garantie cat mar costa transportul(dus intors)?.Daca asa ceva fac ei si is seriosii la reparat telefoane mobile ?.Pe scurt as vrea,cat mai multe opinii eventual un linck cu prezentarea acelui telefon mobil.Scuze ca insist asa.

Daca acel site nu e serios,atunci datimi alte linck-uri de site-uri (in afara de e-bay) de unde imi pot cumpara un telefon ieftin decodat.Stima.

Posted

Oare e decodat  ? As vrea sa stiu ce limbi are disponibile ? (in meniu) In caz de garantie cat mar costa transportul(dus intors)?.Daca asa ceva fac ei si is seriosii la reparat telefoane mobile ?.Pe scurt as vrea,cat mai multe opinii eventual un linck cu prezentarea acelui telefon mobil.Scuze ca insist asa.

Daca acel site nu e serios,atunci datimi alte linck-uri de site-uri (in afara de e-bay) de unde imi pot cumpara un telefon ieftin decodat.Stima.

Telefonul nu e codat. Despre garantie si alte intrebari de genul, ar fi bine sa ii intrebi pe cei de unde achizitionezi telefonul (cel.ro, vad ca il au si cei de la emag: http://www.emag.ro/telefon-mobil-allview-dual-sim-black-m7-start/pd/D2D5SBBBM/).

Uite si un filmulet:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.