Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna tuturor. A venit vremea sa upgradez placa de baza si procesorul insa nu sunt foarte decis ce sa aleg. Decizia mea sta intre Asrock P45XE impreuna cu 4 gb rami si un eventual procesor Q6600. Cealalta placa este DFI Lanparty Dark P45-T2RS Plus la care nu mai merg usburile si southbridge se incalzeste cand calculatorul este oprit , si un procesor Q6600, si 3 gb rami care ii am pe pe calculatorul de pe care postez. Nu vreau sa compun un sistem foarte performant in primul rand pentru ca am bugetul destul de limitat, undeva la 500 Lei. In al doilea rand nici nu am de gand sa instalez jocuri cu pretentii. In al 3-lea rand ma gandesc ca mai bine pun bani deoparte pentru un eventual SSD decat sa dau mai mult pe placa de baza sau procesor. Din sistemul curent pot folosi urmatoarele piese, Nvidia 250 GTS, cooler thermalright 120 extreme, 3 gb rami, hdd 250 WD blue 7200 rpm, 3 ventilatoare 120 mm si carcasa. As aprecia daca ma-ti putea ajuta, poate opinia voastra este ceva mai obiectiva decat a mea. Am uitat sa mentionez ca as vrea sa fac si ceva overclock, nimic exagerat.

''Singura forta mai puternica decat aburul,electricitatea sau energia nucleara este vointa oamenilor'' Albert Einstein

Posted

Nu, am de ales intre acele dua placi. DFI Lanparty are ceva probleme cu southbridge, se incalzeste cand ii compu' oprit, trebuie oprita si sursa, si nu mai merg usb-urile.

''Singura forta mai puternica decat aburul,electricitatea sau energia nucleara este vointa oamenilor'' Albert Einstein

Posted

avantajele, cel putin cred, sunt posibilitate de overclock mai buna, bios mai stufos, si cred ca putin mai ''high end'' decat asrock. corecteaza-ma daca gresesc, nu ma pricep f bine la computere.

Posted

Da, ai dreptate, asta este cam cel mai mare risc, sa se strice. Stii cumva de probleme la southbridge, daca mai rezista asa sau se duce? Usb pot folosi daca adaug o placa pci cu usb, merge pentru ca asa a folosit si vanzatorul placa.

Posted

Am cumparat o placa de baza abit ip35 xe pana la urma, mai ramane sa vad ce procesor.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.