Jump to content

Google A Schimbat Fontul Rezultatelor Cautarilor

Recommended Posts

Posted

Poate ati observat, poate nu, poate nu ati bagat in seama, dar, Google a schimbat (marit si ingrosat) fontul tilturilor rezultatelor cautarilor. Schimbarea a fost vizibila mai intai in Google Chrome, apoi in Firefox si Internet Explorer, si a fost alternata cu vechiul stil de afisare. Iata cum arata pagina de rezultate acum:

a1cPPQr.png

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ma chinui de 2 saptamini sa schimb fonturile la loc ( nu imi place deloc noul format literele sunt prea mari si de un albastru prea strident ) , initial am crezut ca am luat un virus ceva am bagat si windowsu de 2 ori si nimic am zis ca inebunesc ca nu ii dadeam de cap deloc , am incercat sa schimb si fonturile din Google Chrome dar absolut nimic. Multumesc adminului ca a postat acest post m-am luminat complet.

• 2 months later...
Posted

Ma chinui de 2 saptamini sa schimb fonturile la loc ( nu imi place deloc noul format literele sunt prea mari si de un albastru prea strident ) , initial am crezut ca am luat un virus ceva am bagat si windowsu de 2 ori si nimic am zis ca inebunesc ca nu ii dadeam de cap deloc , am incercat sa schimb si fonturile din Google Chrome dar absolut nimic. Multumesc adminului ca a postat acest post m-am luminat complet.

Nu poti schimba fonturile.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.