Andrei1255 Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 Salut, am si eu o problema la forumul meu de IPB (3.4.5) , nu imi mai apar "System" --> "System Settings" si "Members" --> "Manage Acp Restrictions" in acp . As vrea sa-mi spuneti ce pot face , acum mult timp am interzis fix aceste tabele la un fondator , posibil sa fi fost o incurcatura aici ? Multumesc !
gaby Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Incearca sa creezi un utilizator cu drepturi depline si vezi daca lui ii apar optiunile respective. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Andrei1255 Posted March 18, 2014 Author Report Posted March 18, 2014 Am incercat sa imi fac alt cont si sa-i pun fondator , dar tot nu am vazut acele tabele ... Alte idei ?
gaby Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Inseamna ca ai deraglat ceva/le-ai sters. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Andrei1255 Posted March 18, 2014 Author Report Posted March 18, 2014 Eu cred ca ar fi de la permisiuni .. Ai vreo idee daca as putea face ceva din FTP / phpMyAdmin , sau orice altceva ca sa am pe un cont full acces ?
Khronos Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Incearca sa creezi un nou grup, apoi setează-i alte permisiuni, complete. Apoi dă-ți ție acel grad. Nu are cum să nu meargă.
Solution Andrei1255 Posted March 31, 2014 Author Solution Report Posted March 31, 2014 Am rezolvat , am sters din phpMyAdmin --> "admin_permission_rows" tabelul cu ID 1 , ceea ce era primul membru , adica eu , iar dupa aceea nu am mai avut restrictii la ACP (nu am nicio idee de ce am primit restrictii) . Puteti da t/c !
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now