Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imi puteti spune cum pot face permisiunile aceastea:

1. Administrator : Acces toate sectiunile + full acp

2.Super-Moderator: Acces toate sectiunile + cateva sectiuni din acp (Am vazut pe un forum ca cineva a facut niste permisiuni ca un grup sa aiba acces acp , insa nu full, doar 2-3 categorii , inafara de members etc.)
3.Global-Moderator: Acces toate sectiunile + fara acp

4.Moderators: Fac mai multe grupuri , nu e o problema , insa vreau sa stiu de unde pun permisiuni ca un membru sa aiba acces doar la categoria x.

Posted

1. Are acces full de la instalarea forumului.

2. Members -> Members Groups -> Manage Members Groups -> click edit pe grupul Super-Moderator -> Acces Control -> Is Super Moderator (can moderate everywhere)? (yes) -> Can access Admin CP? (yes)

3. Members -> Members Groups -> Manage Members Groups -> click edit pe grupul Moderators su vezi la Acces Control sa fie setate ambele pe NO

Ca sa dai acces doar pe categoria X setezi ca in imagine si in casuta care o arata sageata, treci numele moderatorului http://imgur.com/mUgGDB4 si dai add moderators.

„Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata”

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.