GriMMjOw Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Salutare,stiti cumva de ce nu-mi merge Half Life ? Intru in joc si se blocheaza,se face imagineaza alba,iar pentru a iesii din joc trebuie sa intru-n start task manager. Aveti idee de ce nu-mi merge jocul ? Am testat multe versiuni de Half Life...si nu merge absolut nici una..merge doar Half Life 2...dar eu doresc Half Life..cel in retea Precizez c-am windows 7.
gaby Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Ar putea fi o problema de compatibilitate tinand cont de faptul ca jocul este vechi. Incearca sa il rulezi in compatibility mode (click drepta pe iconita -> properties -> compatibility) cu Windows XP sau 98-2000: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 sau incearca sa iei versiunea noua..stiu ca or lansat un joc care e la fel ca si halflife, doar cu grafica mai faina. love is a verb Love is a doing word
gaby Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Black Mesa? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 nush exact cum ii zice, dar parca era la fel ca si halflife original dpdv al gameplay-ului si al storyline-ului love is a verb Love is a doing word
GriMMjOw Posted March 19, 2014 Author Report Posted March 19, 2014 Am bifat deja la compatibiliti si tot asa,nu merge. Am bifat si windows 7 ce-l pe care-l am acum , am bifat si windows xp..dar nimic
gaby Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Incearca si chestia asta: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8079-KZXN-6067 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
GriMMjOw Posted March 19, 2014 Author Report Posted March 19, 2014 Imi merge boss,multam fain pentru tutorial.L-am mai facut in trecut dar firar el sa fie daca mi-am mai amintit de el.Nu-mi gaseste servere de HL cand caut dar...las-o pe asta...macar imi merge Mai am o intrebare. Am downloadat jocul Black Mesa..mai am si eu acest Half Life...dar asta e 2...nu merge in retea...intrebarea mea fiind...de ce merge sa-l joc doar pe steam ? L-am instalat si mi s-a pus pe steam..nu merge sa-l joc fara steam
gaby Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Probabil are nevoie de ceva componente din STEAM. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now