Jump to content

Recommended Posts

Posted

Saut ...

Am  cateva probleme ..

1.Bun deci azi .. mai devreme am observat ca un moderator mi-a sters topicurile la forum... am repus in jur de 500 de topicuri dar mai sunt ne puse ... problema mea este cum repun celelalte ..

Cele care Le-am  readaugat au fost adaugate din moderator cp insa nu mai apar celelalte .... tot ce mi-a aparut am readaugat din mod cp ..

Deci cum pot readauga celelate topicuri sterse?

2. De curand am cumparat skin-ul Ortem si vreau sa fac drop down menu si este asa :

<ul id='primary_extra_menucontent' class='ipbmenu_content' style='display: none'>

ce pun in loc de none ca sa apara ?

3. Cum fac sa apara cand postezi info members

<< Asta deici ..

Sa apara asa si nu deasuprea postului

Adica sa apara asa :

1396094702-xx.png

Sa nu apara asa :

1396094702-xx3.png

Tot pentru Ortem vreau sa fac ...

Posted

1. Daca nu ai back-up cu baza de date de cand topicurile existau si nici firma de gazduire nu are atunci nu le mai poti aduce inapoi.

2. Ia pune visible in loc de none.

3. Trebuie sa modifici fisierul userInfoPane (daca nu ma insel) din ACP -> Style & Templates -> Tema folosita -> TopicView

Edit Later:

Pentru punctul 3, pe site-ul creatorilor temei Ortem scrie ca poti dezactiva afisarea informatiilor autorului din fisierul cu setari (gasibil prin ACP -> Style & Templates -> Ortem probabil). 

Modified topic view - The topic page uses a horizontal design to focus your users attention on the content. This feature can be disabled using the Settings file.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.