Jump to content

Recommended Posts

Posted

McDonald__s.jpg

Clientii McDonald's Romania se pot conecta gratuit la sistemul wireless de acces la Internet pe o banda de 2 Mbps, in toate unitatile sale. Investitia a costat 150.000 euro, informeaza un comunicat al companiei.

Directorul General McDonald's Romania, Marian Alecu, a declarat: ??€??Punctele de acces Wi-Fi din restaurantele McDonald's ne transforma in cea mai importanta retea gratuita de hot-spot-uri din Romania din domeniul HORECA. La realizarea acestui proiect am folosit numai echipamente de top la nivel mondial in domeniul retelelor de calculator. Clientii McDonald's pot de acum sa navigheze pe Internet, sa isi verifice mailul, sa descarce muzica, sa se joace sau sa foloseasca Internetul pentru legatura cu biroul', mai spune directorul General McDonald's Romania, Marian Alecu.

Sursa: McDonald's Romania

Posted

Clientii McDonald's pot de acum sa navigheze pe Internet, sa isi verifice mailul, sa descarce muzica, sa se joace sau sa foloseasca Internetul pentru legatura cu biroul', mai spune directorul General McDonald's Romania, Marian Alecu.

destul de misto sa poti folosii internetul pe gratis ... (sa stiu sa nu ma mai duc la sala :)) )

cred ca e singurul fast food din Romania care are aceasta obtiune, si cred ca va spori "traficul".

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.