Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut!dupa probleme cu deadpool am luat alte jocuri si am vazut ca toate fac al fel nici unu nu se deschide acum am luat nfs mw 1 si la fel nici ala nu se deschide de ce? am win 7 si tot ce trebuie +am am si antivirus avg 2014 procesor intel® Celeron® E340,2.60GHz (2CPUs) 2,6Ghz

memorie 4096mb ram

page file ce o fi nu stiu dar scrie aicea 1742mb used,4782mb  ramasi

directx versiunea 11

bios default system

windows 7 ultimate 64 bit astea am dar de ce nu merge niciun joc la fel ca si la deadpool?

am facut acum o scanare si au fost gasiti 2 virusi sa vedem daca acum merge...daca nu revin cu un feedback

Posted

am facut scanarea tot asa face dau pe el se invarte cercul ala astea se fac mai gri ca atuncea cand intra in joc doar ca nu intra...ce are?

vreau alte soluti inafara de reinstalat windows

Posted

E posibil sa ai calculatorul plin de virusi, e la moda mai ales in randul tinerilor.

Dezinstaleaza temporar AVG-ul si instaleaza Kaspersky Internet Security 2014 Trial de aici: http://kaspersky.ro/trials. Efectueaza o scanare si vezi ce se intampla.

De asemenea, nu ar fi rau sa efectuezi o scanare completa si cu MalwareBytes: https://www.malwarebytes.org/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

incerc si asta...

da am o intrebare de ce programele m-i se deschid si jocurile nu atunci,niciprogramele nu trebuia sa mearga.?

din cate vad pana acum a detectat 41 de virusi sar putea sa fie de la ei si vad ca avg e praf...

si dupa ce scaneaza virusi astia sunt eliminati din pc nu?

Posted

malware ala dar tot nu merg jocurile s-a terminat scanare si am dat pe nfs mw 1 la  fel..

a eliminat 273 virusi...dar tot nu merge jocul...

ce sa mai fac? credema am disperat,de 2 luni imi face astea cu jocurile :((((((((((((((( numai pot nu merge nici cs...?

acu o sa fac cu kaspery daca nici acu nu merge...

Posted

ca sa instalezi un windows, nu il instalezi din interiorul altui windows.

Arzi imaginea pe un DVD (sau folosesti un stick) si bootezi de pe acel DVD (sau stick).

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Nu inteleg cum ai instalat Windows 7 peste celalalt Windows 7. Ca sa reinstalezi sistemul de operare ai nevoie de un CD/DVD bootabil cu sistemul de operare, pe care il bagi in calculator. Dupa aceea, dai un restart si apesi cand ti se cere, orice tasta pentru a boota de pe CD. De aici, formatezi partitia cu sistemul de operare, de obicei C:, si apoi instalezi Windows-ul.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.