cyberpunk Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 (edited) Salut , cand ma joc se blocheaza jocul o perioada , isi revine cu o imagine dezasamblata, chestii care nu ar trebui sa apara , ( detalii poza ) si daca intru dupa aceasta problema pe youtube , pe orice video , primesc Blue Screen ( poza cu blue screen ) , iar cateodata primesc eroare cu nv4_display ( poza ) cand sunt in joc. Sistem de operare instalat recent. 0 virusi. Calculator curat fara praf. Pasta termoconductoare proaspat pusa. Performanta pieselor depaseste cu mult cerintele jocului. Idei? Edited April 4, 2014 by cyberpunk
+GodsOtherHand Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 incearca http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-system/blue-screen-with-watchdogsys/4a70dc92-ab01-43ce-aebd-c49bd7862cdc si incearca sa iei alt driver pentru placa video. unul mai vechi (verifica sa fie pt win XP ), sau chiar cel care a venit cu CDul compului (sau placii video) daca inca il mai ai. love is a verb Love is a doing word
cyberpunk Posted April 4, 2014 Author Report Posted April 4, 2014 Linkul pus nu este bun. Este instalat driverul pentru XP chiar cel venit cu placa video ( de pe CD ) .
+GodsOtherHand Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 mie imi merge..incearca asa: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-system/blue-screen-with-watchdogsys/4a70dc92-ab01-43ce-aebd-c49bd7862cdc Atunci incearca sa iei un driver mai nou de pe siteul producatorului (dar sa verifici sa fie pentru XP, 32 de biti (sau 64, tu sti ce procesor ai)). Si incearca si ce zice la linkul de mai sus si sa faci update love is a verb Love is a doing word
cyberpunk Posted April 5, 2014 Author Report Posted April 5, 2014 Orice legat de magina microsoft nu imi merge mie . Am rezolvat problema Blue Screen , watchdog.sys ( solutie Adobe Flash Player --> Disable Driver Acceleration ). Dar mai ramane problema jocului, aceeia cu blocarea pentru o perioada scurta , iar apoi imagine dezasamblata , ( am incercat toate driverele pentru placa video noi vechi ).
+GodsOtherHand Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 faptul ca ai dat disable la accelerare ma face sa cred ca e o problema cu driveru video. baga unu mai nou de pe siteul producatorului love is a verb Love is a doing word
Moderators Dan O. Posted April 8, 2014 Moderators Report Posted April 8, 2014 Problema din driver. Sterge complet driverul pe care il ai acum, si reinstaleaza-l de pe site-ul nvidia.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now