Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cine ma poate ajuta cu eroare urmatoare :-?

Cand dau full post reply imi apare in felul urmator:

image.png

As vrea sa se poata vedea tot, si sa schimb backgroundu, sa il fac inchis, nu alb !!

Va multumesc anticipat !

• Moderators
Posted

Din ce vad la maintitle nu ai bagat imaginile cum trebuie; cel putin, cand le-ai bagat, nu cred ca ai selectat tema curenta.

Posted

si cum / de unde as putea sa iau din nou iconitele si sa le pun peste sau nuj !

ce as putea sa fac, unde sa intru sa pun sa fac ?

Posted

si cand vreau sa pun o tema noua merge sa pun la 

Import Skin Set

tema.xml dar mai departe la 

Import Image Set

imi da eroare urmatoare ! 

IP.Board Message

Import Failed: Could not write the image set to disk

Safe Mode ON

si nu stiu cum sa dezactivez nici safe mode :-?? ! cine ma poate ajuta ?

Posted

am rezolvat si post reply si asta cu tema acuma urmatoarea chestie este in felul urmator :

cand dau sa intru pe unele subforumuri / topicuri ma redirectioneaza pe tema veche

- insa la unele subforumuri / topicuri imi pastreaza tema initiala , doar ca schimba putin culoarea la o bara ! 

• Moderators
Posted

Ori cand ai facut subforumurile alea ai selectat respectiva tema sa fie afisata, ori e de la tine (incearca cu alt browser)

Posted

Am gasit in acp :D

Dar zi-mi cum fac acuma ca toti utilizatorii / membrii cand intre acuma din nou sa intre direct pe asta :-?

Si pe browserul care il utilizez prestabilit, tot imi editeaza bara aia, ce as putea face ? 

Posted

Uite exemplu : Aici e initial pe forum forum si cand intru intr-un tutorial imi schimba culoarea de la barele alea !!!

image.png

Dupa ce intru intr-un tutorial mi le schimba in felul urmator :

image.png

Si cum as putea sa schimb logoul acela unde scrie "infinite" sa pun ce vreau eu ? Nu merge cu easy logo changer din acp :(

Deci cum as putea face ca toti membrii cand intra in acuma in forum sa foloseasca aceasta tema ?

Cum pot face sa nu mi se mai schimbe bara ca in exemplul de mai sus ? <-- Ma rog, am dat un rr la browser si vad ca nu o mai schimba !!!!

Si cum as putea sa schimb logoul acela infinite, sau macar sa editez sa scrie numele forumului meu ! ( dar de preferabil sa il schimb )

Posted

okei dar zic sa fie defaul pentru toata lumea si sa pot schimba te rog titlul de sus "infinite" cu o imagine pe care vreau eu ! atat iti mai cer nimic mai mult :(

Posted

daca intru si apas f5 e refresh, si merge nu mai face figuri ca am editat din AC--> Forum am setat pe acolo pe la skin option !!

merge acuma, imi apare tema normala care am setat-o eu, aia noua de am pus-o si imi seta barele dupa capul ei, era defapt din acp de la forum erau setate forumurile / subforumurile pe tema cealalta ! acuma merge 

tot ceea ce vreau este ca sa setez pentru toti membri defaul tema noua care am pus-o adica am pus-o default, dar poate altii au ales alta tema si vreau sa le-o setez prestabilit pe asta ! 

Si cum pot schimba logo de sus cu ceea ce vreau eu, ca nu merge cu easy quick logo changer ... pot intra in defaulheader si sa schimb numele ... dar vreau sa schimb tot logou :( ! Sa pun imaginea pe care doresc eu !

Posted

Cum as putea sa scot Statisticile Online ? Sau sa le editez, sa bag acolo partenerii forumului ? Si cum as putea repara iconita aia bulita de acolo ??

image.png

Cum as putea sa scot Statisticile Online ? Sau sa le editez, sa bag acolo partenerii forumului ? Si cum as putea repara iconita aia bulita de acolo ??

• 9 months later...
Posted

Intri in

ACP > LOOK & FEEL > tema ta > board index > boardindexTemplate

Si dai

CTRL+F

Si cauti statistici si codul.

P.S Vreau si eu sa stiu cum schimb background la post reply atat ca imaginile le am

wWw.UltraPhase.Ro

UltraPhase Romania

Y!M: marianstefan09@yahoo.com

Sau PM pe forum la † Twίηη™

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.