Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, eu sunt un mic webdesigner si as dori sa creez/scriu un mic si simplu program cu 2 functii:

1. Uninstaller (adica sa pot dezinstala manual orice program din calculator).

2. Defragmentator

In ce limbaj de programare ar fi cel mai usor de scris? Ma puteti ajuta cu codul, adica sa mi-l dati gata facut sau o parte? Am lucrat in C++ doar la scoala si nu cred ca ceea ce am facut acolo ma poate ajuta. Ma gandeam ca Microsoft Visual Basic m-ar putea ajuta.. deci vreau sa fie ceva simplu, o ferestra cu 2 butoane.. primul sa imi deschida o casuta unde sa fie listate programele instalate in PC si sa am optiunea de a le dezinstala, iar al doilea buton o optiune de a defragmenta hardul.

Orice sugestii sunt bine venite.

Cel ce imi ofera cel mai relevant raspuns sau ma ajuta cu codul ii ofer 3 domenii GRATUITE .net/.com/.org + gazduire sau 15$ si va pot ajuta in orice problema legata de HTML, CSS, PHP, WEBDESIGN.. va creez bannere, logo-uri, chiar un site de la A la Z. De ce sunt dispus sa fac asta? Pentru ca chiar am nevoie de acel programel!

Daca nu va pricepeti deloc sau vreti sa postati aiurea va rog sa va tineti degetele acasa.

Multumesc! 

Posted

Solutii rapide:

1. pentru C++ folosesti wxWidgets, eventual TDM-GCC sau MSVC++ impreauna cu Code::Blocks ca IDE, care are suport nativ RAD pe wxWidgets

2. pentru Pascal, Lazarus + Free Pascal Compiler

Pentru defragmenter trebuie doar sa folosesti in programul tau functia CreateProcess() sau derivate.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.